Wat leuk dat je ons boek hebt gekocht! Of gekregen. Of geleend. Welkom bij onze boekbespreking! In deze bonusaflevering van de podcast krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van het schrijfproces. We praten over de totstandkoming van de samenwerking met onze uitgever, vertellen op welke stukken we extra trots zijn en of we in de toekomst nog eens een boek zouden willen maken.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 11 reacties op “Exclusief: onze boekbespreking

 1. Petra okt 28, 2020

  Hallo Bas Chris en Domien
  Gefeliciteerd met jullie boek. Echt een boek waar je in begint en niet meer stopt. Het leest heel lekker en je ziet het allemaal voor je. Net als de podcast met een lach en een traan, dat waar jullie sterk in zijn. Achteraf dus niets om onzeker over te zijn, maar hier kunnen jullie trots op zijn.
  Ik heb het met veel plezier gelezen.

 2. Geertje okt 28, 2020

  Een avond gelachen, een klein traantje weggepinkt en vooral genoten van jullie boek. Mooi hoe open en eerlijk jullie zijn, maar dat maakt ook jullie podcast zo leuk.
  Geniet hiervan!

  • Ha Mannen!

   En wat voor un boek is het geworden zeg… Dat een stelletje malloten als jullie zo’n literair meesterwerk heeft weten te creëren, is een wonder als je het mij vraagt. Chapeau! Geniet van alle roem en glorie die het met zich meebrengt, want jullie verdienen het!

 3. Leila okt 30, 2020

  Hallo mannen!
  Heb genoten van het boek! Leuk ook om via de boekbespreking te horen hoe heel het proces gegaan is. Jullie mogen er zeker trots op zijn!

 4. Jennifer nov 2, 2020

  Heren,
  Het heeft bloed, zweet & tranen gekost.
  Maar jeetje wat enorm leuk gedaan. GEFELICITEERD! Het was een heerlijk boek om te lezen en ik hoorde gewoon bij jullie stukjes jullie eigen stemmen. Goed gedaan! Jammer dat het zo dun is 😉 wel tof jullie boekbespreking daardoor gaan de verhalen nog meer leven.

  • Hii hii,
   Leuk boek! Jullie zijn natuurlijk geen schrijvers, maar was wel leuk om te lezen. Hoop echt dat het kookboek er gaat komen, Fantastisch idee!! hahah

 5. Bernadette nov 5, 2020

  Zo jammer dat het boek al uit is, maar echt leuk om deze podcast nog te horen! Gefeliciteerd met het maken van iets geweldigs en ik hoop dat deel 2 ooit gaat komen!

  • Linda nov 8, 2020

   Ik hoop echt dat Bas met een eigen boek komt!
   Ik vind de stukken van Domien en Chris ook erg leuk maar zou het zonde vinden als Bas dit niet verder zou oppakken!

 6. Lilian De Jong nov 30, 2020

  Het boek, de podcast, deze bespreking. Alles is leuk wat jullie maken is leuk. Groet Lilian

 7. Luciënne Bollen-Bouvrie dec 23, 2020

  Jongens, het boek was echt top! Het is precies wie en hoe jullie zijn! En dat maakt het een heel mooi en leuk verhaal! Ik heb er van genoten ☺️😘

 8. Ferdi jan 13, 2021

  Hoi Domien, Chris en Bas. Kreeg jullie boek onder de kerstboom.
  En ik heb er wel een klacht over.en geen klein klachtje, nee echt een grote ergernis. Hoe halen jullie het in jullie hoofd om zo’n fout te maken?Neem het niet te persoonlijk op want dat is niet mijn bedoeling.
  Nou, nu to the point. Vind ik best moeilijk want ik ben echt een fan van de potcast. Maar neem van me aan. Het is alleen maar zodat jullie er in het tweede boek, (want ja, ondanks alles hoop ik dat ie er komt) rekening mee kunnen houden, en dat dan de bron van ergernis verdwenen is. Want dit kan echt niet hoor!!! Nou hier komt ie dan.
  Het boek, of moet ik zeggen boekje, of folder is mischien het juiste woord, was veel te dun. Ik had het echt in een paar uurtjes uit. Met de Donald duck doe ik nog langer.
  Nu had ik eindelijk een lichtpuntje in dat dramajaar 2020 gevonden. Want het was heerlijk om te lezen. Was het weer als een warme wind voorbij gevlogen. En dan op de potcast ook nog zeggen dat we er nog 3 jaar op moeten wachten!!!! Vreselijk. Hoe kunnen jullie dat nu al jullie trouwe fans aan doen? Ik hoop toch echt dat we wat eerder van het volgende man man man boek kunnen genieten. Dan wel met het formaatje ‘ de ontdekking van de hemel’ of ‘ in de ban van de ring’ natuurlijk. Want dit was echt waardeloos zo dun. En dan las het ook nog eens lekker weg!! Maakt het natuurlijk nog erger.
  Maar ach, het was jullie eerste boek en van fouten leer je. Althans dat hoop ik. Dat het in ieder geval niet gewoon luiigheid was. Maar dat geloof ik niet. Nou begin maar vast weer te schrijven want ik ben nu ook maar aan het tikken om het tikken. In ieder geval bedankt voor het schrijven van een van mijn hoogtepunten van het vorige jaar

  Groetjes Ferdi