Een heel persoonlijk thema voor deze aflevering: afscheid. Er is de laatste weken veel gebeurd, waardoor we het hier eens over moesten hebben. Hoe neem je afscheid van elkaar na jarenlange verkering? Kan een uitvaart leuk zijn en afscheid heel mooi? We zochten het met elkaar uit.

Voor iedereen die luistert of al geluisterd heeft: de foto!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velde worden gemarkeerd *

Ha! Al 17 reacties op Aflevering 4: Afscheid;

 1. Malek sep 13, 2018

  Foto reminder ๐Ÿ˜‰

 2. Nienke sep 13, 2018

  Alle vier de afleveringen achter elkaar geluisterd, kijk nu al uit naar de volgende.

 3. Martijn sep 13, 2018

  Prachtige aflevering.
  Wat een heftige maar mooie herinnering Chris!!

 4. Bastiaan Geelen sep 13, 2018

  Ooooooohw geweldig heerlijk bas die ongenuanceerde uitspraken i love it heerlijk ik kom niet meer bij ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  Mag puck ook eens als extra gast zijn in mannanman de podcast dan kan je me helemaal oprapen.

 5. Harm Louissen sep 14, 2018

  Bas,Chris en Domien wat weer een prachtige man man man de podcast!
  Heb heel erg gelachen maar het onderwerp had ook ontroerende momenten wat mij opvalt dat jullie zo eerlijk zijn en dus mannelijk๐Ÿ’ช Ik heb weer genoten en ben benieuwd naar de volgende man man man.
  Tip: De auto als onderwerp.
  Groet, Harm

 6. Toine Schoonen sep 14, 2018

  Mannen, dit is de echte eerste podcast die ik structureel luister. De sfeer is net als bij mijn eigen vriendengroep. Veel lachen, maar als de situatie zich daarvoor leent emotioneel en eerlijk naar elkaar toe. Erg mooi dat jullie andere mensen hier onderdeel van laten zijn! Ga zo door!

 7. Herken me zo erg in Domien over uitvaarten. ๐Ÿ™‚

 8. Linda sep 15, 2018

  Wat dapper van Chris dat hij dit durft te delen in de podcast

 9. Dianne sep 19, 2018

  Heee super leuk hรจ die podcast van jullie… Maar vind het wel een beetje jammer dat ik m niet op Spotify kan vinden ๐Ÿ™ kunnen jullie daar iets aan doen misschien? Zou leuk zijn (:

 10. Onderweg naar de ander kant van Nederland jullie podcast in de auto geluisteed. Reis was zo voorbij. Genoten! Waardeer de eerlijkheid en de oprechte emotie. Zowel vrolijkheid als verdriet. En erg herkenbaar ook ๐Ÿ™‚ Kijk uit naar de volgende!

 11. Suzanne sep 26, 2018

  Hee mannen!

  Wat lach ik me iedere keer ziek om jullie verhalen! Echt heel leuk.

  Chris respect dat je jou verhaal over je moeder hebt verteld. Ik ken het gevoel. Mijn opa heeft 6 jaar geleden euthanasie gehad en het was heel mooi om zo afscheid te kunnen nemen maar wel het aller heftigste wat ik ooit heb meegemaakt, en ik schiet ook nog altijd vol als ik dat verhaal vertel.

  Ik kijk uit naar de volgende!

 12. Arjan Hendriks sep 27, 2018

  Hoi mannen, pas geleden jullie podcast onderkt en ik luister met veel plezier naar zeer herkenbaren stellingen en verhalen voor iemand rond de zelfde leeftijd. Als man zijnde loop ik tegen de zelfde problemen en oplossingen aan als jullie., dit verschild per persoon maar zeer herkenbaar. Maar dit is niet de reden waarom ik een bericht stuur. Het laatste verhaal vond ik zo mooi en een beetje herkenbaar. Heb hier een traantje om gelaaten en durf dat als man eerlijk toe te geven. Het is niet erg als man je emotie te tonen. Misschien een ander onderwerp . Maar mag ik zeggen dat ik het als eerst heel knap vind dat iemand hier zo open en eerlijk over praat, en uit ervaring kan ik zeggen dat je hoe gek het ook klinkt enig zins blij mag zijn dat je deze ervaring hebt gehad. Ik spreek uit ervaring als iemand die dat voorrecht niet heeft gehad, onlangs heb ik afscheid genomen van mijn vader, zeer onverwacht zonder hem gedacht te zeggen. In ieder gevan bedankt voor het delen van dit persoonlijke verhaal . Ga zo door ik geniet hier heel erg van. Groeten Arjan

 13. Alwina okt 6, 2018

  Man man man wat heerlijk om te luisteren. Loop 1 aflevering achter dus nu een paar tranen van verdriet, maar lekker dat er daarna meteen weer gelachen kan worden.

 14. Echt een mooie aflevering! En grappig want dat zijn jullie altijd๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Tof dat jullie dit doen!

 15. Benito nov 2, 2018

  Vandaag begonnen aan jullie podcasts. Echt super leuk om te luisteren en soms zo herkenbaar. En aflevering 4,wat een ontroering na het verhaal van Chris. Werkt ook verslavend de podcasts, hoop ook dat jullie nog lang door blijven gaan met het maken hiervan.

Man man man, de podcast ยฉ 2018