In deze eerste aflevering van Man man man, de podcast zoeken we uit hoe mannelijk we zijn op het gebied van geld. Maar… hoe bepaal je dat eigenlijk? Hoe tevreden zijn we met ons huidige salaris? Is het belangrijk om als man meer te verdienen dan de vrouw? En waar geven we ons geld eigenlijk het liefste aan uit?

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 2 reacties op “S01E01: Geld

  1. Patrick sep 5, 2018

    Coole podcast! Ik zag hem in de top-100 lijst van mijn podcastapp en heb de eerste aflevering beluisterd en ik ga er meer doen. Lekkere sfeer zo met z’n drieën

    Jammer vond ik wel dat jullie wat vaag bleven over de hoogte van het salaris. Ik snap ook wel dat je niet tot achter de komma wil zeggen wat je verdient, maar nu zit ik met termen als ‘veel, weinig, goed, heel veel’ en daar kan ik niet zoveel mee. Wat de een veel vindt, komt de ander zijn bed niet voor uit. Ik verdien zelf ook goed, maar hebben jullie nu een idee hoeveel ik te besteden heb per maand? Vast niet. Een vriend van mij verdient ook “goed”, alleen heeft hij netto wat ik bruto heb. Iets concreter zou dus leuk zijn, bv in termen van modaal of Balkenendenorm.

    Oh, en in het kader van doe wat je zegt: ik verdien ong 1.5 x modaal 😉

  2. Zo herkenbaar!! Jullie luisteren echt heerlijk weg! TOP!