De tweede aflevering van Man man man, de podcast gaat over vriendschap. In de breedste zin van het woord! Wat denken we van elkaar, als vrienden? Hoe goed zijn we in het onderhouden van vriendschappen? Wordt er wel eens gelogen en… kun je als heteroseksuele man bevriend zijn met een vrouw?

BewarenBewaren

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 4 reacties op “S01E02: Vriendschap

    • Hola! Warme groeten vanuit het zonnige zuiden! Heerlijk jullie podcast gevonden te hebben, ik geniet! Zojuist s1e2 geluisterd en wil daar toch wel even wat over zeggen. Gaan jullie niet volledig aan het feit voorbij dat Wietse hier gewoon echt een ongelooflijke lul de behanger is?! Wat vriendschappen betreft is dat mijns inziens echt not done: een andere vriend uitnodigen voordat je dat even overlegd hebt met degene met wie origineel ging. Chapau hoor Chris, hoe je dat afgehandeld hebt!

  1. Ik heb nog nooit zo hard gelachten om een podcast!!
    Echt geweldig!!

  2. Tembe apr 22, 2020

    Hey! Ik vind jullie podcast tot nu erg vermakelijk (ben pas bij s1e2) en vind het grappig te horen wat jullie als mannelijks bestempelen. In deze aflevering zijn jullie het erover eens dat een straight forward-actie (Daan vertellen dat hij niet mee kan) iets mannelijks is. Maar is dit niet meer afhangend van de persoons en diens eigenschappen? Ik zelf ben een vrouw en vind dit ook moeilijk, maar ken genoeg vriendinnen die dit wel zo direct zouden zeggen. Andersom ken ik ook gasten die minder makkelijk iets direct zeggen. Zelf vind ik dit meer passend bij hun karakter dan hun geslacht (en dit geldt voor meerdere onderwerpen vind ik, maar daar wacht ik rustig de andere afleveringen voor af). Hoe denken jullie daarover?