De scholen zijn weer begonnen! Een goed moment om het te hebben over vakanties, het thema van onze derde aflevering. Hoe mannelijk zijn we tijdens het boeken van een reis? Houden we onderweg ons hoofd koel? En met wie gaan we het liefst weg: met elkaar, of met onze relaties? Vamos a la playa!

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 10 reacties op “S01E03: Vakantie

 1. Weer zo erg genoten van deze Podcast!
  Maakt mijn dag echt meteen geweldig!!

 2. Verreweg de grappigste aflevering tot nu toe, heren. Ik moest ZO lachen door de herkenbaarheid.

  En Domien, als jouw ‘tweelingbroer’ wat betreft onverwachte veranderingen: bij mij werd het zó erg dat ik zelfs dacht dat ik autisme had. Wat mij geholpen heeft: auto aan de kant, even rustig worden, je stress bespreekbaar maken, route (rustig!!!) opnieuw bekijken en dan komt het écht goed, maar echt.

  Tot de volgende!

 3. Stefan sep 2, 2018

  Ik was tijdens het luisteren van deze podcast aan het strijken, niet echt mannelijk dus. Maar door het luisteren naar jullie vakantie struggles voelde ik me steeds mannelijker worden, ik dacht bij me zelf het kan dus altijd nog erger…

  Top podcast ga zo door jongens!

 4. Pim Kwakman sep 4, 2018

  Jongens, het is inmiddels 4 uur ‘s nachts, kon niet slapen, alle 3 de podcasts geluisterd en ik ga kapot om het poep verhaal!! Hahahaha, ik lig te janken in bed. Prachtig, ik kan niet wachten op de volgende! Ga zo door!

 5. Sjoukje sep 13, 2018

  Maar uitjes regelen op vakantie vind ik een aardig vrouwe dingetje. De man rijd inderdaad en voert de gesprekken om dingen te regelen maar de vrouw organiseert dingen. Maar leuke verhalen in lach af en toe helemaal in een deuk om jullie! Lekker deze podcasts blijven maken 😀

 6. Chris aug 8, 2019

  Heren, Hartelijk bedankt voor deze podcast. Als ik hoor hoe het bij jullie gaat tijdens vakanties, dan voel ik mij de meest mannelijke persoon op aarde. Man man man, ik hoop dat het goed komt met jullie.
  Groetjes,
  Chris

 7. Simone van Noort mei 23, 2020

  Oh wat heerlijk dat ik niet de enige vrouw ben met zo’n vent op vakantie. 😂

 8. Grappig om jullie vakantieverhalen te horen.
  Vooral het stuk van het koude zwembad en het beklimmen van de berg.
  Waren jullie toen toevallig bij Harry op de camping? Camping de Canigou, in het gelijknamige plaatsje, aan de gelijknamige berg.

 9. Dimitri mrt 7, 2021

  Echt fking leuk om naar te luisteren. Had deze podcasts al gezien, maar nu ik het luister heb ik zeker geen spijt. Echt heerlijk om te luisteren tijdens het maken van mijn wiskunde huiswerk midden in deze corona-crisis. Geweldig dit.

 10. Fenne de Klerk mei 12, 2021

  Ik kwam pas afgelopen week achter jullie podcast. Ik zat vandaag in de auto en hoorde dus jullie podcast over de vakantie. Dat verhaal over teveel water drinken en wakker worden in je eigen schijt, geloof me heeft me bijna mijn leven gekost. Ik moest zo ontiegelijk hard lachen dat ik bijna in de vangrail belandde. Super! Maar alsnog hilarisch.