Een heel persoonlijk thema voor deze aflevering: afscheid. Er is de laatste weken veel gebeurd, waardoor we het hier eens over moesten hebben. Hoe neem je afscheid van elkaar na jarenlange verkering? Kan een uitvaart leuk zijn en afscheid heel mooi? We zochten het met elkaar uit.

Voor iedereen die luistert of al geluisterd heeft: de foto!

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 23 reacties op “S01E04: Afscheid

 1. Malek sep 13, 2018

  Foto reminder 😉

 2. Nienke sep 13, 2018

  Alle vier de afleveringen achter elkaar geluisterd, kijk nu al uit naar de volgende.

 3. Martijn sep 13, 2018

  Prachtige aflevering.
  Wat een heftige maar mooie herinnering Chris!!

 4. Bastiaan Geelen sep 13, 2018

  Ooooooohw geweldig heerlijk bas die ongenuanceerde uitspraken i love it heerlijk ik kom niet meer bij ?????
  Mag puck ook eens als extra gast zijn in mannanman de podcast dan kan je me helemaal oprapen.

 5. Harm Louissen sep 14, 2018

  Bas,Chris en Domien wat weer een prachtige man man man de podcast!
  Heb heel erg gelachen maar het onderwerp had ook ontroerende momenten wat mij opvalt dat jullie zo eerlijk zijn en dus mannelijk? Ik heb weer genoten en ben benieuwd naar de volgende man man man.
  Tip: De auto als onderwerp.
  Groet, Harm

 6. Toine Schoonen sep 14, 2018

  Mannen, dit is de echte eerste podcast die ik structureel luister. De sfeer is net als bij mijn eigen vriendengroep. Veel lachen, maar als de situatie zich daarvoor leent emotioneel en eerlijk naar elkaar toe. Erg mooi dat jullie andere mensen hier onderdeel van laten zijn! Ga zo door!

 7. Herken me zo erg in Domien over uitvaarten. 🙂

 8. Linda sep 15, 2018

  Wat dapper van Chris dat hij dit durft te delen in de podcast

 9. Dianne sep 19, 2018

  Heee super leuk hè die podcast van jullie… Maar vind het wel een beetje jammer dat ik m niet op Spotify kan vinden 🙁 kunnen jullie daar iets aan doen misschien? Zou leuk zijn (:

  • Bas, Chris en Domien sep 21, 2018

   Werken we aan!

  • Glenn jun 13, 2020

   Mannen!, sinds gister 12-06-20 de podcast gaan luisteren! En wat een fijne aflevering is dit!.
   Met het verhaal van Chris tot tranen geroerd!! Kan niet wachten op de rest ik luister snel verder !

 10. Onderweg naar de ander kant van Nederland jullie podcast in de auto geluisteed. Reis was zo voorbij. Genoten! Waardeer de eerlijkheid en de oprechte emotie. Zowel vrolijkheid als verdriet. En erg herkenbaar ook 🙂 Kijk uit naar de volgende!

 11. Suzanne sep 26, 2018

  Hee mannen!

  Wat lach ik me iedere keer ziek om jullie verhalen! Echt heel leuk.

  Chris respect dat je jou verhaal over je moeder hebt verteld. Ik ken het gevoel. Mijn opa heeft 6 jaar geleden euthanasie gehad en het was heel mooi om zo afscheid te kunnen nemen maar wel het aller heftigste wat ik ooit heb meegemaakt, en ik schiet ook nog altijd vol als ik dat verhaal vertel.

  Ik kijk uit naar de volgende!

 12. Arjan Hendriks sep 27, 2018

  Hoi mannen, pas geleden jullie podcast onderkt en ik luister met veel plezier naar zeer herkenbaren stellingen en verhalen voor iemand rond de zelfde leeftijd. Als man zijnde loop ik tegen de zelfde problemen en oplossingen aan als jullie., dit verschild per persoon maar zeer herkenbaar. Maar dit is niet de reden waarom ik een bericht stuur. Het laatste verhaal vond ik zo mooi en een beetje herkenbaar. Heb hier een traantje om gelaaten en durf dat als man eerlijk toe te geven. Het is niet erg als man je emotie te tonen. Misschien een ander onderwerp . Maar mag ik zeggen dat ik het als eerst heel knap vind dat iemand hier zo open en eerlijk over praat, en uit ervaring kan ik zeggen dat je hoe gek het ook klinkt enig zins blij mag zijn dat je deze ervaring hebt gehad. Ik spreek uit ervaring als iemand die dat voorrecht niet heeft gehad, onlangs heb ik afscheid genomen van mijn vader, zeer onverwacht zonder hem gedacht te zeggen. In ieder gevan bedankt voor het delen van dit persoonlijke verhaal . Ga zo door ik geniet hier heel erg van. Groeten Arjan

 13. Alwina okt 6, 2018

  Man man man wat heerlijk om te luisteren. Loop 1 aflevering achter dus nu een paar tranen van verdriet, maar lekker dat er daarna meteen weer gelachen kan worden.

 14. Echt een mooie aflevering! En grappig want dat zijn jullie altijd?? Tof dat jullie dit doen!

 15. Benito nov 2, 2018

  Vandaag begonnen aan jullie podcasts. Echt super leuk om te luisteren en soms zo herkenbaar. En aflevering 4,wat een ontroering na het verhaal van Chris. Werkt ook verslavend de podcasts, hoop ook dat jullie nog lang door blijven gaan met het maken hiervan.

 16. Zefanja apr 4, 2019

  Sinds deze week eindelijk aan jullie podcast begonnen. En wat moet ik vaak lachen tijdens het luisteren. Maar vanmorgen hoorde ik het verhaal van Chris terwijl ik op de fiets zat en de tranen sprongen in mijn ogen. Ik ben zelf ook mijn moeder verloren, en door jouw verhaal realiseerde ik mij ineens weer haar verdriet om alles wat ze zou gaan verliezen, maar ook haar opluchting toen ze zich realiseerde dat met ons alles wel goed zou gaan komen. Dank hiervoor Chris!

 17. Elisabeth jun 5, 2019

  Chris is was aangedaan door wat jij vertelde over jouw moeder. Je verwoorde het heel mooi. Ik voelde wat jij hebt gevoeld. Dat ik herken ik.
  Het is september 2 jaar geleden dat mijn vader is overleden. Ook met een speciaal moment
  Ik kan mij voorstellen dat je nu niet op allemaal verhalen van vreemden zit te wachten.
  Ik luister met veel plezier naar jullie potcast. Dank hiervoor

 18. Glenn jun 13, 2020

  Mannen!, sinds gister 12-06-20 de podcast gaan luisteren! En wat een fijne aflevering is dit!.
  Met het verhaal van Chris tot tranen geroerd!! Kan niet wachten op de rest ik luister snel verde

 19. Hahaha geweldig die foto!

  Prachtige herinnering, Chris. Heftig mooi. En zeer herkenbaar. Ik heb mijn ouders reeds moeten inleveren een hoewel het verdrietig is dat de overleden zijn, was bij beiden het afscheid prachtig.