Baby you can drive my car! We hebben het dit keer over auto’s. Hoe veel hebben we er al versleten? Op welke manier kopen we ze? En niet onbelangrijk: staan we ons mannetje in de garage? Stap maar in, onze motor draait al warm.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 10 reacties op “S01E06: Auto’s

 1. Sonja pijlman okt 11, 2018

  Hey Mannen!
  Wat weer een leuke podcast.. Buikpijn van het lachen! Ik kijk nu al uit naar jullie volgende aflevering!
  Groetjes Sonja

 2. Lindy okt 11, 2018

  Mannen, wat maken jullie een fantastische podcast! Eerlijk, ongedwongen, kwetsbaar en vooral hopeloos hilarisch. En mijn vriend en ik willen heel erg graag naar jullie live-uitzending!

 3. Antoinette Sluijter okt 13, 2018

  Ooit ging ik mijn auto inruilen. Begin 20, vader en vriend mee, die ‘lieten’ me dat niet alleen doen. Ze nemen allebei nooit overhaaste beslissingen.
  De verkoper in de garage – dat was al snel duidelijk – had ondanks het vroege tijdstip (voor 11:00 uur) duidelijk een borrel teveel op.
  En bood een inruilprijs die te mooi was om waar te zijn, maar vader en vriend wilde niets overhaast beslissen en met ‘we denken er over na’ liepen we naar buiten.
  Nog geen 5 stappen buiten heb ik me toen omgedraaid en ze weer naar binnen geduwd met de woorden ‘weet niet wat jullie doen, maar ik neem het bod aan vóór hij weer nuchter is’.
  Jaar later was de garage failliet maar toen reed ik al een jaar in een fijne auto ?.

 4. Oh oh oh wat heb ik gelachen wanneer kan ik de kaarten kopen voor de ziggodome?

 5. Bianca okt 25, 2018

  Ik heb de podcast vandaag ontdekt en ben nu al bij de laatste aflevering! Briljant en super vermakelijk! Ik hoop dat jullie dit nog heel lang blijven doen.

 6. Janny dec 3, 2018

  Kan ik deze podcast alleen op een iPhone afluisteren ?
  op mijn HTC geeft hij steeds een error. Wat doe ik fout,alle podcasts doen het gewoon. Behalve die van jullie. Heb hem al twee keer verwijderd en er opnieuw opgezet. Maar blijft een error geven.

 7. Susanne dec 11, 2018

  Tranen lach ik me met jullie podcasts. Echt geweldig.

 8. Peter mrt 20, 2019

  Ik ben ook net (bijna anderhalf jaar) naar NL verhuisd. En ik luister naar jullie podcast op die langzaame tempo die jullie allemaal heel grappig vonden 😄. Ik vind de podcast heel leuk en ik leer altijd iets nieuws. Goed bezig jongens!

 9. Marit dec 3, 2019

  Op advies van een vriendin begonnen met jullie podcast te luisteren. Elke keer weer hardop lachen (voelt best genant als je buiten op straat loopt) en soms een traantje. Maar wat heerlijk om hier Bas zijn spontane idee over een theatervoorstelling te horen, wetende dat jullie nu een theatertour gaan doen. Echt top, en ga zo door!

 10. Hahahaha en dan zeg ik net nog nooit zo hard gelachen te hebben om een podcast bij de vorige aflevering, maar om deze over de auto’s heb ik echt nóg harder gelachen! Heerlijk!