We hebben het over daten! Hoe ongemakkelijk is een eerste afspraakje? Wie betaalt er? Wat ga je er doen? En ook niet onbelangrijk: hoe zit het met seks op een eerste date? Oelala

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 7 reacties op “S01E07: Daten

  1. Linda nov 1, 2018

    Ik ging weer stuk in de file op dit onderwerp. Lekker hoor mannen, ga zo door!
    Ik wil graag mijn vrouweijk visie vermelden op het onderwerp ‘seks op de eerste date’. Ik spreek hier niet alleen voor mezelf. Dit is een terugkerend onderwerp van gesprek onder al mijn single vriendinnen.

    Wij vrouwen willen wel seks op de eerste date, maar doen dit niet omdat de mannen, heel typisch?, daarna niets meer van zich laten horen en dus uitgejaagd zijn!! Dus wij hebben ons voorgenomen om de eerste paar dates voet bij stuk te houden hoe graag wij dit ook anders zouden zien. Want zeg nou zelf, als de aantrekkingskracht er is en je hebt een leuke avond, dan is seks toch een fantatische kers op de taart?!
    Liefs Linda

  2. Jullie drieen zijn HILARISCH!!! Afgelopen week in de auto van Berlijn naar Den Haag met het hele gezin naar alle podcasten geluisterd. Misschien een idee voor de volgende podcast: kinderen?!
    P.s. Er luisteren ook kinderen naar. Ben zelf 16 jaar 🙂

  3. Anouk R nov 5, 2018

    Hee mannen,
    Wat een top podcast dit. Ik heb alle afleveringen gebingelistened ?
    Aan de hoeveelheid vrouwen die reageert, is er geen twijfel meer of het in de smaak valt of niet. Heerlijk om herkenbare, gênante, situaties te horen en jezelf te betrappen dat je erg veel ook kan afvinken ?

  4. Robert Goeli nov 7, 2018

    Dank weer voor de mention! Ik verwacht samen met Daphne straks dan ook wel een front-row plek he! 😉

    Wat ik mij nog afvroeg (waar NIEMAND op inhaakte) was hoe ‘mannelijk’ het was om te faken dat je een einde aan je date wil maken.. Als het niet werkt dan werkt het toch niet? #rondjerotonde #stalkervandomien

    En even ter afsluiting, je komt er alleen maar achter dat je niet klaar bent voor daten Do door het te doen.

    Tot de volgende! (oh wacht die staat nu al live!)

  5. Jerry nov 8, 2018

    Wat voel ik me ineens een alpha mannetje zeg… ik heb dan welliswaar met slechts 5 meisjes gedate… wel was het in 4 van de 5 seks op de eerste date….
    Ok eerlijk is eerlijk… de dames zelf waren daar de aanstichters van… ben ik zelf te timide voor…. En daarna was het in alle gevallen minstens nog een paar weken een korte relatie… (een meerdere jaren.. de laatste nu al 10 jaar and counting)

  6. Emily nov 22, 2018

    Chris!!! Dit meisje heeft het VERPEST want ik vind het super cute deze actie. En niet eng. Ik heb ook een keer iemand een berichtje gestuurd nadat ik m net had ontmoet, werd me ook niet in dank afgenomen.
    Heb me daar verder nooit door laten weerhouden, still stalky &cute.

    Ps. Als iemand me ooit meeneemt op midgetgolf glow in the dark wordt er sowieso niet geneukt.

    Ps2. De taktiek van Christoffel herken ik trouwens uit de verhalen van een goede vriendin. Dus vrouwen doen dit ook!