Lekker in het weekend met de mannen het sportveld op, alleen al voor de derde helft. In sporten moeten we onze mannelijkheid wel vinden! Toch..?!

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 6 reacties op “S01E08: Sporten

 1. Mascha van Dun nov 7, 2018

  Beste mannen,
  Leuke supergrappige podcast weer! Nog even; TD staat voor Thé Dansant :):)

  Succes met de volgende podcast!

 2. Rianne nov 7, 2018

  Hey hooi
  Super grappige podcast weer!! Wacht nu alweer op de volgende ?!

  Groetjes
  Rianne de Rijk

 3. Jerry nov 8, 2018

  Hilarisch weer! gelijk aangemeld!
  Sporten….. leuk…….. met mooi weer… als het op inline skates mag.
  Ik heb een Zumba instructrice als partner… knettergek word je daar van… niet mijn ding. Cardio in een sportschool even gedaan maar niet mijn ding….
  Bij mooi weer bind ik mn skates onder en rijd ik rondjes van 30+ kilometer in 1,5-2 uur en ga ik waar mogelijk mee met skatetochten (o.a. de Utrecht Skate Parade als blocker)…

 4. Ronja dec 23, 2018

  Wat is een bovenshirt, Domien?

 5. René okt 29, 2020

  Oei, dit was wel even confronterend. Het stukje over snel aankomen bij het studeren herken ik enorm. Op de middelbare school was ik gewoon lang en slank, 85kg en een dijk van een conditie door dagelijks 17km enkele reis fietsen naar school. En dat fietsen ging hard, denk aan 40 minuten voor die afstand met zo’n zware rugtas met boeken in mijn fietstas. Een vriend met een lekke band? Geen probleem, spring maar achterop, dan fiets ik je in 50 minuten naar huis, jij met je fiets in de hand. Daarnaast ieder weekend Judo.

  …en toen ging ik studeren. Afstand studentenkamer – campus was 2,5 km. Eten was ongetwijfeld ongezonder en ik was dol op borrelnootjes, dus die at ik bij de vleet. Die combinatie van minder bewegen, niet meer sporten en ongezonder eten was killing. Ik weet nog dat mijn vader in het weekend toen ik bij mijn ouders op bezoek was zei “je krijgt een buikje”. Ik wilde dat niet horen, maar het ging echt hard met de kilo’s.

  Nu ben ik 40 en ben ik in 4-5 maanden tijd een kleine 25 kg afgevallen. Ik ben er nog niet, maar intermittent fasting is voor mij echt een uitvinding. Ik heb echt van alles geprobeerd om al eerder af te vallen en dat werkt vaak wel even, maar is niet vol te houden. Ik moest mezelf van alles ontzeggen, terwijl ik nu gewoon mag dineren en toetjes eten, zolang ik ontbijt en lunch maar oversla. Ik sta nu al voor de spiegel, nog altijd 15kg te zwaar, en geniet van het resultaat. Ik ben er nog niet, maar ik weet dat ik het nu eens wel ga halen.