‘Hobby’s, dat is voor middelmatige mensen’, zei iemand ons ooit. Wat een onzin! Waar zijn we goed in? En welke hobby’s hadden we vroeger..?

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 11 reacties op “S01E10: Hobby’s

 1. René dec 6, 2018

  Hoi jongens,
  Was weer een leuke aflevering hoop dat jullie volgend jaar gewoon weer door gaan met jullie podcast dit issue echt geweldig
  Groet René

 2. Ga korfballen!

 3. yvette dec 7, 2018

  Mannen wat zijn jullie fantastisch om naar te luisteren! Tranen van het lachen

 4. Joost Brink dec 9, 2018

  Hey!

  Fantastische podcasts heren! Mijn vriendin en ik zijn een tour aan het maken door Australië en hebben deze week alle podcasts geluisterd. Tranen van het lachen en prachtig om jullie persoonlijke ervaringen te horen! Is podcasts maken geen hobby van jullie geworden of word dat onder werk verstaan? Anders zouden jullie eigenlijk is met zijn drieën moeten gaan mountainbiken! Zijn fantastische routes door heel Nederland.

  Succes met de volgende podcast!
  Groeten Joost

 5. Dusty dec 15, 2018

  Hee Mannen, goede aflevering weer.
  Ik heb dus als kind ook mijn eerste gameboy kapot geslagen op m’n voorhoofd! Heel herkenbaar dus.
  Groeten

 6. Dorus feb 14, 2019

  Mooie podcast, maar gitaar spelen is toch niet zo moeilijk, speel het nou 3 jaar en al liedjes van bach en the beatlles

 7. Sanne mrt 27, 2019

  @Chris: De paarden in RDR2 nemen ook veel tijd in. Je hart en ziel gaat zitten in het onderhouden van je relatie (om dan 2 uur later in een ravijn te storten en je paard moeten doden omdat hij niet meer te helen is). Tip voor jullie als mannen om samen te gamen: Human fall flat. Echt hilarisch!

 8. Hoi! Ik woon nu al zo’n 10 maanden in Amerika (rond DC) en ik ben een twee weekjes geleden begonnen met jullie podcast. Een vriendinnetje vloog afgelopen week in om samen vakantie in Miami te vieren en op het strand hebben we ook lekker Hollands jullie podcasten beluisterd. We waren naar de podcast hobby’s aan het luisteren en jullie vierkant uit aan het lachen voor al jullie gekke spaarhobby’s (sorry). Toen liepen we vandaag in Key West en een vriendinnetje van mij kocht en magneet en ik een mok nog geen 10 sec keken we elkaar aan en schoten hard in de lach. Ja ook wij hebben gekke verzamelhobby’s…
  #waarjulliewelnietgoedvoorzijn #ofniet #sharingiscaring
  Liefs!

 9. Dat vissen is nog wel meer dan je denkt hoor! Maar als jullie eens echte mannen willen worden gaan we wel vissen hoor! Maar dan wel roofvissen, niet dat dobber spul wat jullie bedoelen.

  Groetjesssss

 10. Nikki dec 17, 2020

  IK WAS DAARBIJ!
  De album release van Rigby in Tivoli, het was uhm inderdaad interresant, en hebben maar een treintje eerder naar huis genomen. Voor de rest een zeer gezellig avond.
  Sorry. Maar gelukkig ben je beter geworden in de dingen die je doet 😉