Daar zijn we weer! De start van het tweede seizoen begint feestelijk. Houden we van feestjes? Geven we ze zelf? En hoe kopen we cadeaus..?

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 7 reacties op “S02E01: Feestjes

 1. Sarah feb 28, 2019

  Lieve Bas, Chris en Domien,
  Wat een genot om naar jullie te luisteren. Ik ben niet jullie doelgroep, ik ben oud en krakkemikkig, geen man, en podcasts zijn een nieuw fenomeen voor me. Dus als iémand jullie niet had moeten vinden op Spotify, dan was ik het wel! Maar het is duidelijk dat jullie toch je weg in mijn huis gevonden hebben. En wat een joy! Keep up the good work, jullie geven deze oude vrouw weer een glimlach. Chapeau!

 2. Anouk feb 28, 2019

  Dag mannen!

  Zoooo blij met een tweede seizoen! Lachen, gieren, brullen op de bank! Elke aflevering weer genieten van jullie oprechtheid, humor en herkenbare grappige verhalen! (Ookal ben ik zelf geen man 😉)
  Momenteel met 32 weken zwangerschap een flinke griep te pakken, des te fijner is/was weer een nieuwe aflevering online. Het sleept ‘ons ‘ er weer vrolijk doorheen!
  Ga alsjeblieft zo door, Bas Chris en Domien, jullie geven elke keer weer iets leuks om naar uit te kijken!!
  Lieve groetjes, Anouk

 3. Robert Goeli feb 28, 2019

  Fijn dat jullie er weer zijn boys met deze feestelijke aftrap. Het was ongemakkelijk luisteren terwijl ik lam was en al 10x had geroepen dat ik ermee zou stoppen.. 🤪

  Catch you later!

 4. Wat weer een heerlijke aflevering om te luisteren! #tip i.p.v. een cadeau te moeten bedenken en kopen; stort dat geld op een (gezamenlijke) rekening en ga ervan op vakantie met elkaar!

 5. Hennie Leermans mrt 2, 2019

  Hallo!
  Jullie hebben een leuke aflevering gemaakt over feestjes maar daar is nog wel ruimte voor wat extra vragen. Want wat vinden jullie bijvoorbeeld van oud en nieuw of bijvoorbeeld carnaval?

 6. Sophie apr 13, 2019

  Ik luister altijd naar jullie podcast als ik aan het hardlopen ben. Heb nu al een paar keer gehad dat mensen me vreemd aankijken omdat ik zo hard moet lachen!
  Thanks! Elke keer weer feest 🙂

 7. Joeri mei 4, 2020

  Ik kwam hier met de hoop van een eindfoto van de shoot met Decibel 😀