Aan tafel! De liefde van de man gaat door de maag, maar wie staat er thuis te koken? Zijn we enkel gek op dikke steaks, of ook te porren voor een toastje hummus? Eet smakelijk!

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 16 reacties op “S02E04: Eten & drinken

 1. Dennis apr 11, 2019

  De Bali Belly, de vloek van de Farao… Heeft ieder land z’n eigen benaming van spetterpoep?

 2. Jeffrey apr 11, 2019

  Ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om nog achter het finse woord te komen.
  Het finse woord voor iemand die thuis drinkt in z’n onderbroek is Kalsari kännit.
  Hopelijk hebben jullie er nog iets aan en ik kan niet wachten tot de volgende aflevering.

 3. Chris, je hebt gelijk. Carpaccio oprollen is de beste manier. Anders valt alles er van af en heb je 1 stukje kaas aan je vork geprikt, kom je ook niet echt verder mee

 4. Charlotte apr 12, 2019

  Ik wil Chris even verdedigen. Bij mij thuis volgen wij een koolhydraatarm dieet. Hierbij eten wij ook veel mayonaise, want hier zitten bijna geen koolhydraten in. Bij zijn koolhydraatarme gerecht van kip en brocolli was mayonaise gewoon een goede saus dus😜.
  Om Bas te helpen, koolhydraatarm dieet is een dieet waar je absoluut geen honger van krijgt hahaha

 5. Hey jongens!

  Leuke aflevering weer over “het” mannen onderwerp: vreten!

  Het hele gezeik over dat gezond eten vind ik altijd nogal onzin!
  -waarom:
  Nou ik ben dus voor mijn stage 6 maand in het buitenland gezet, het was animatie/entertainment op een camping in Italië.
  Nou moet ik zeggen dat ik hierbij dagenlijks nogal wat kilometer af legde over camping en veel bewoog.
  Maar……….. Ik kreeg hier elke avond eten dat voor mij bereidt werd (vanuit de keuken van de camping, 3 sterren) en letterlijk elke avond kregen wij hier friet!
  Het was 3 keer in de week pizza, 4 keer in de week friet met of spareribs, speklapje of ander vlees. (Daarnaast gingen wij vaak na werktijd ook nog ons even volstouwen bij de Mac)
  Daarnaast at ik geen ontbijt (ik werd pas wakker 15 minuten voordat ik moest werken…. uitslapen duh).
  En kregen wij tussen de middag een vers half stokbrood met alle hammen naar keuze (die ik dan weer vaak opbakte in de pan, want ja, dat is natuurlijk veel lekkerder!).

  Uiteindelijk aan het einde van mijn stage periode- toen ik weer terug in Nederland was, was ik 10 kilo afgevallen!

  Lekker vreten alleen af en toe onbewust bewegen! De beste combi !!

 6. Heren,

  Leuke podcast!
  Misschien leuk om jullie recepten te delen?

 7. Robert Goeli apr 18, 2019

  Jeetje mannen.. We riepen eind vorig seizoen echt niet voor jan lul dat je groter moest boeken voor seizoen 2.. Totaal niet verrast dat het zo snel uitverkocht is. Dus hup hup.. omboeken naar een grotere zaal.

 8. Emre Celiker apr 20, 2019

  Na deze aflevering maar eens de instagram pagina bekeken. Geen idee waarom maar had in m’n hoofd dat bas die irritante Dj met bril was (Giel Beelen). Helemaal gerust gesteld nu ik weet dat het niet zo is.
  Sorry Bas.

 9. Oh wat was ie lekker deze man man man ik ben ook gek op appelmoes😂

 10. Gerart jun 18, 2019

  Heren, het dieet waarbij je niet per sé honger hebt en zoveel mayonaise kan eten als je wil: calories in versus calories out. Het gaat niet over gezond eten, maar hoeveelheden. Vetrolletjes zijn opgeslagen energie, energie drukken we uit in calorieën. Eén calorie is de hoeveelheid energie gebruikt door het lichaam om zichzelf met 1° C te verwarmen. Je lichaam slaat alles op wat je niet gebruikt, of dit nu een calorieën zijn uit een Big Mac of een bord broccoli maakt je lijf niets uit. Het maakt ook niet uit of het calorieen uit vetten, koolhydraten of eiwitten zijn. Je hebt immers geen interne calorie-sorteermachine. Als je niet sport en zittend werkt verbrand je als man zo’n 2100 kcal á 2200 per dag, afhankelijk van je postuur en dergelijken. Als je Mcdonalds wil eten, bijvoorbeeld 1400 kcal aan big Mac en friet met cola, moet je zorgen dat je de rest van de dag maar 700 kcal eet en drinkt. Gezond is het niet, maar het is op die manier fysiek onmogelijk om aan te komen. Dit lukt zonder honger indien je het eten over een korte tijd spreidt, door intermittend fasting. Daarnaast is het een aanrader om geen calorieën te drinken: drinken geeft namelijk geen verzadigd gevoel, maar vertaald zich evengoed naar vet. Drink dus vooral water.. ciao

 11. Kaas met hagelslag is lekker !

 12. Ik eet ook al-tijd mijn carpaccio opgerold! Heel normaal dus..

 13. Toch wel hard gelachen met deze. Sorry maar ik vind jullie een beetje zielig. Wat missen jullie veel als je niet eens dùrft exotisch eten. Lachen hoor met die Franse andouillette, dat is toch zo typisch: een Hollander die in Frankrijk niet weet wat ie moet bestellen en zonder het te weten het goorste bestelt. En wat moet het saai zijn om avond aan avond zo’n stoommaaltijd te eten. Zielepietjes!

 14. Tess Bruggeman sep 15, 2019

  ik ben het niet chris eens ik ben in japan geweest en had nergens last van dus hij moet geen oordeel geven als hij der niet geweest is.

 15. Niels dec 19, 2019

  Wauw! Mijn leven is zojuist een stuk dragelijker geworden door de lifehack “opgerolde carpaccio”
  Bedankt!

  Gr Biels

 16. Hagelslag met kaas is echt de beste combi ever! Probeer het allemaal!❤️