Belofte maakt schuld! Halverwege seizoen 1 namen we al eens een aflevering over auto’s op, maar we bleken toen al verhalen te over te hebben. En dus is hier deel 2! Over ongelukken, cruise control en roadtrips.

Genomineerd voor de Dutch Podcast Awards

Man man man, de podcast is genomineerd voor de Dutch Podcast Awards, in de categorie Lifestyle & Maatschappij & Gezondheid en Domien als Beste Host! Natuurlijk willen we die prijzen winnen. Stemmen kan hier! En als je dat hebt gedaan, laat ons dat dan weten, want dan maak je kans op tickets voor onze liveshow op 22 juni.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 10 reacties op “S02E06: Auto’s

 1. Domien, was jij niet diegene die het stom vond als mensen jou vlak voor lowlands gingen appen voor een kaartje? Need i say more 😏

  • Domien mei 10, 2019

   Haha, ja, deze kreeg ik ook al via Twitter. Maar het verschil is hier dat ik niet voor Lowlands werk. Sony werkt wel voor Calvin Harris en dus is dat de plek waar je kunt aankloppen voor dit soort vragen!

 2. Louise mei 11, 2019

  Ik vond het geweldig. Hilarisch, lachen. Domien, je vertelde dat Bas met jou meerijdt. In het eerste seizoen weet ik nog dat jij vertelde dat als jij met Bas terug reed naar Utrecht, hij via een omweg reed, waardoor het langer duurde voordat je thuis was. Rijdt je nog af en toe met Bas mee? En hoe vindt je Bas rijden?
  En dan heb ik nog een vraag voor jullie alle 3. Hebben jullie ooit een boet gehad? Zo ja, wat was het hoogste bedrag?
  Groetjes, Louise

 3. Louise mei 11, 2019

  Yes, een derde seizoen komt eraan. Kom maar op. Op naar meer seizoenen! Een idee om een keer over Citytrips te praten? Jullie zijn al een aantal keren samen op Citytrips gegaan. Ik weet zeker dat jullie daarmee 3 kwartier kunnen vullen. Mag ook langer!

 4. Stefan mei 11, 2019

  Dat een agent je niet kan bekeuren als hij het stoplicht niet heeft gezien is helaas niet waar. Een agent wordt altijd in het gelijk gesteld, tenzij jij videobeelden of ander hard bewijs hebt. Zo heb ik een bekeuring gekregen voor door oranje fietsen, terwijl de motoragent die me bekeurde om de hoek stond. Hij beweerde dat het rood was omdat ik later was dan een groepje dat door groen fietste. Aangezien ik niet met een camera rondfiets moest ik zelfs na aanvechten gewoon €99 dokken.

 5. Delphine mei 13, 2019

  Heyhey, ik heb jullie podcast een week geleden ontdekt en man man man wat heb ik al gelachen! Heb alle afleveringen er in 1 week door gedraaid.

  In de aflevering over sporten gaat het over hockey en de feestjes (TD’s) die daar georganiseerd worden. Jullie wisten niet waar TD voor stond: wel, dat staat voor het Franse “Thé Dansant” oftewel “dansen bij de thee”. Een feestje in de namiddag m.a.w. Tegenwoordig (in België althans) ook gewoon gebruikt voor feestjes in het algemeen.

  Ik kijk uit naar de volgende! Groetjes van deze Belgische fan.

 6. Bjarne Timmer mei 13, 2019

  Heb in een week tijd alles podcasts geluisterd tijdens het leren van mn examens. Top content mannen, ga zo door en ohja zeer jammer dat ik nu al te laat ben voor de live theater/show/podcast/theekransje volgende keer hopelijk wel

 7. Stephan mei 17, 2019

  Nou, gestemd hoor. Jullie verdienen het. Kaarten laat ik aan me voorbij gaan, mijn moeder wordt 80 die dag.

  Leuke aflevering weer. Vorige aflevering vond ik moeilijk om naar te luisteren. Dat ligt aan mij, heb er vervelende ervaringen mee ivm gebruik door een vriendin. Ik begrijp ook niet waarom we in dit land roken proberen te verbannen en softdrugs legaal willen maken.

  Anyway, leuke aflevering. Ik kijk uit naar de volgende.

  Grtz Stephan

 8. Onno Ferwerda jul 17, 2019

  Hallo Bas Chris en Domien,

  In deze podcast hebben jullie het over een app om aan de hand van geluid te kunnen bepalen wat er met je auto is. Dit blijkt niet zo’n gek idee als jullie dachten. Luister eens naar de podcast ongesigneerd aflevering auto’s en val niet achterover van verbazing.
  Groet

  Onno Ferwerda.
  Ps: jullie podcasts zijn geweldig en ga zo door

 9. Patrick nov 5, 2020

  Het linkje naar het filmpje van Chris zijn Canta voor de geïnteresseerden:

  https://www.538.nl/weekend-wietze/is-sidekick-chris-mini-auto-een-brommobiel-wietze-test-het-uit

  😀