Moeten we hier nog een aparte aflevering over maken, vroegen we ons af. Dat we ‘hier en daar’ onzeker zijn, heb je al vaker kunnen horen! Maar hoe zeker zijn we eigenlijk van onze zaak als het over werk, vrouwen of uiterlijk gaat? Dit wordt een therapeutische sessie…

Genomineerd voor de Dutch Podcast Awards

Man man man, de podcast is genomineerd voor de Dutch Podcast Awards, in de categorie Lifestyle & Maatschappij & Gezondheid en Domien als Beste Host! Natuurlijk willen we die prijzen winnen. Stemmen kan hier! En als je dat hebt gedaan, laat ons dat dan weten, want dan maak je kans op tickets voor onze liveshow op 22 juni.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 9 reacties op “S02E07: Onzekerheid

 1. Ja hoor, psychologe meldt zich! Diepe respect voor jullie allemaal, maar zeker voor Bas, om je zo open te stellen over je donkere periode. Door open te zijn hierover wordt ook voor anderen de drempel lager om hulp te zoeken. Fan van jullie podcast, ga zo door!

 2. Louise mei 23, 2019

  Hey Bas, Chris en Domien,
  Heb wederom weer gelachen zoals altijd als ik naar jullie podcast luister.
  Domien, je zei dat je je roze polo niet meer hebt aangetrokken, sinds de opmerking/mening van een vrouw van je werk. Waarom heb je het niet meer aangetrokken, was het erg? Ik vind: dat als je het mooi vindt en het staat je prima, laat een ander maar praten en trek je er niets van aan.

 3. Hoi mannen!
  Ik vond het echt weer een super podcast. Echt respect voor hoe jullie je open stellen!! Maakt het misschien voor luisteraars die ergens mee lopen ook makkelijker om er iets mee te doen of voelen ze zich minder alleen in de gedachtes wat al veel kan schelen. Leuk om te horen dat mannen toch ook wel paranoia kunnen zijn met appen. Kom zelf ook uit het oosten van het land en bij ons was merkenkleding zekerrrrrrr wel een ding op de middelbare school. Het is dus niet iets wat alleen in de randstad voorkomt (en er wonen ook niet alleeeeen maar boeren hahah). Kijk al weer uit naar de volgende!!!

 4. Simone mei 24, 2019

  Je zo onzeker voelen dat je naar een psycholoog gaat, en dan ook nog zeggen: ik weet niet of het geholpen heeft, misschien lag het ook wel aan mij.. Dat ik het niet goed kon. Gast, als een psycholoog niet goed werkt voor je, ligt sowieso niet aan wat jij daar zegt of doet. Je komt er voor hulp, als je denk dat het niet werkt moet die psycholoog dat toch aanvoelen en je naar een ander verwijzen die je wel kan helpen? Hoe stom is het dat jij je daardoor nog onzekerder gaat gedragen en denkt: het werkt niet en dat zal wel aan mij liggen?! Ik mag toch hopen dat zij daar wel gevoelig voor zijn en dit soort signalen oppikken?

  Heb weer genoten van deze podcast! Op naar de volgende! Weer twee weken wachten, het duurt te laaaaaang 🙁

 5. Toine mei 27, 2019

  Erg herkenbaar zijn de opmerking van Bas en Chris over hun donkere periode, Ik kan uit eigen ervaring spreken dat zulke gedachte er snel in kunnen sluipen. Daarnaast blijft het een taboe om er zo maar over te spreken. Door podcasts/media als dit wordt het voor mij veel herkenbaarder en makkelijker te accepteren dat je wel eens foute gedachtes heb. Want het is echt niet iets om je voor te schamen.

  Dank heren!

 6. Freek mei 28, 2019

  Ik vind het een van de beste afleveringen. Veel mensen hebben denk dit soort gedachtes, maar weten dit niet van anderen. Met deze transparantie hebben jullie veel mensen het gevoel gegeven dat ze niet alleen zijn!

  Ik kan erg om jullie lachen

 7. Stijn van den Hurk mei 31, 2019

  Omdat je niet genoeg bevestiging kunt krijgen 😉

  Zojuist in één week 17 afleveringen Man, Man, Man er doorheen gejaagd. Altijd fijn om zo’n podcast te ontdekken! Ideale lengte voor treinritjes Utrecht – Rotterdam (v.v.) en het bereiden van maaltijdboxen voor het gezin. Grappige is dat ik jullie juist ben gaan luisteren omdat jullie genomineerd waren voor de podcast awards.

 8. Was een mooie episode. Volgens mij zijn jullie deze aflevering alleen vergeten (hardop) af te vragen of het tonen van (jullie) onzekerheid “mannelijk” is. Zeker wel. Het was heel sterk (en mooi). Chapeau!!

 9. Linda jun 11, 2019

  Tot tranen geroerd heb ik vanmorgen deze aflevering tijdens het sporten beluisterd. Wat prachtig dat Bas en Chris zo open zijn over hun donkerdere periode uit hun leven. Ik vind het súper mannelijk dat ze zo open en eerlijk hierover zijn
  Dít is waarom jullie zo terecht de Dutch Podcast Award hebben gewonnen mannen.