Voor dit nieuwe seizoen wilden we goed voor de dag komen, dus hebben we het over uiterlijke verzorging. Over crèmes, gels, knippen en scheren. Staan voordat we de deur uit gaan uren voor de spiegel, of is alleen douchen voldoende?

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 11 reacties op “S03E01: Uiterlijke verzorging

 1. Bart Stroomberg sep 5, 2019

  Wat een fantastische aflevering en ook zeer interessant. Alleen na het voetballen met biertjes wordt dit besproken. Heb nog wel twee vragen voor jullie:
  – hoe doen jullie een nummer 2 (broek op enkels, broek uit, etc)?
  – en hoe vegen jullie de billetjes af (prop, vouwen, staand vegen, etc.)?
  Ik heb trouwens gestemd voor beste presentator op Bas. Omdat hij het zo leuk vindt😜💪🏻

 2. Domien, over die gel gesproken.
  Gebruikte je vroeger toevallig zo’n witte pot van L’oreal met gele dop?
  Exact dit is mij namelijk ook overkomen. Die pot verdween uit de schappen bij de albert heijn, en kwam als alternatief óók uit bij die syoss power hold.
  Dit is of pure toeval, of een hele goede marketingtruc.

  • Sanne sep 6, 2019

   Oh!! Mijn vriend heeft precies hetzelfde gehad!

  • Domien sep 7, 2019

   Hahaha! Nee, in dit geval was het echt Albert Heijn-huismerk. Blauwe pot, zilveren dop. Maar hoera voor Syoss, toch?!

 3. Caroline sep 8, 2019

  Als iemand die in een schoenenwinkel werkt wil ik wel even commentaar geven op de schoenen discussie. Het wordt inderdaad afgeraden om elke dag dezelfde schoenen te dragen, ten eerste omdat je dan altijd dezelfde drukpunten belast en ten tweede hebben je schoenen tijd nodig om weer te drogen. Elke voet zweet wel iets namelijk. Daarnaast verlengd het de levensduur van je schoenen als je regelmatig wisselt. Dus Bas, dat betekend minder vaak schoenen kopen!

 4. Robert Goeli sep 9, 2019

  Met deze nieuwe sponsor kunnen we natuurlijk als mannen niet lullig gaan doen over een cremmetje hier en daar he? Nivea Men moet ook omzet maken. Eerlijk is eerlijk, voelt heerlijk om een apart cremmetje op je gezicht te smeren! Vooral blijven doen.
  Die fannypack daarentegen… man man man…

 5. Heerlijke podcast weer!
  Even over de schoenenkwestie van Bas: het is ZEKER aan te raden op ten minste 2 paar schoenen te hebben en afwisselend te dragen. Niet eens zozeer voor de hygiëne (hoewel ik niet weet hoe het zit met hygiëne als er gaten in zitten, maar dat terzijde), maar voor je voeten is het beter om af te wisselen met schoenen. Je hele lichaam rust/loopt hierop, en je loopt kans op spier/gewrichts/rugklachten als je niet regelmatig afwisselt met je schoenen, omdat je je voeten en de rest erboven dus altijd op dezelfde manier belast. Dus Bas, hup naar de winkel of gewoon bestellen via Zalando. Of laat je vriendin weer wat voor je meenemen.
  En fanny packs zijn hartstikke hip EN handig! Bovendien mannelijker als je zo’n ding om je schouder draagt i.p.v. om je heupen…
  Keep up the good work!

 6. In de laatste minuten van de podcast gaat het over ontharen en ik voelde een challenge opkomen: dat jullie je een keer laten waxen! Delete waxing (in Utrecht én Amsterdam) doen ze de Boyzilian.. Voor deel 2 van Uiterlijke verzorging? Muhahaaha. Voordeel is dat je dan heel lang niet hoeft bij te houden (dat was toch je voornemen?) 😉

 7. Sanne sep 18, 2019

  Hoi mannen
  De kwestie van desinfecterende handgel: Ik ben het eens met Bas (degene die tegen de handgel is). Het is inderdaad niet heel goed om continu je handen met die gel te behandelen omdat de goede bacteriën daardoor ook van je handen afgehaald worden. Je hele lichaam is in principe bedekt met lieve bacteriën die met een goed contract daar hun ding aan het doen zijn. Als je met die handgel delen van die bacteriën weghaalt, maak je dus eigenlijk plek voor bacteriën die geen contract met je hebben om de boel te komen verzieken. Handen wassen (ofwel met zeep, maar warm water is in de meeste gevallen ook al voldoende) is goed genoeg om jezelf te beschermen. Tevens kan de handgel er ook voor zorgen dat je handen heel droog worden en kloofjes krijgen (poortjes voor bacteriën om je lichaam zonder entreekaartje binnen te komen) (gebeurd ook bij overmatig handen wassen). Mijn advies, even de handjes onder de kraan ipv handgel 🙂

  Als je van die vieze randjes onder je nagels af wilt: afwassen. Werkt echt perfect! Of met je vingers uit de modder blijven, dat werkt vaak ook wel 🙂

  Groetjes!
  Sanne

 8. Ik luister altijd graag naar de podcast als ik een rondje ga sjoggen (heel hard gaat het niet) maar als ik dan hard op lachend aan het rennen bent, krijg ik soms toch wat bekijks!

 9. Patrick nov 10, 2020

  Ik luister deze podcast nu pas – in corona tijd – en het is wel grappig om te horen dat Domien het dan heeft over SARS en desinfecterende gel. Wie had gedacht hoe actueel het onderwerp later zou gaan worden!