Eerlijk is eerlijk: deze aflevering gaat eigenlijk over media, maar op zo’n titel klikt niemand. Toch? Maar we hebben het ook écht over films en series! Over horror in de bioscoop en het kijken van ‘vrouwenseries’.

Martijn van Dam bij De Wereld Draait Door

Het hele gesprek bekijk je hier!

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 5 reacties op “S03E02: Films & series

 1. Ocnarb sep 19, 2019

  Wat een briljante titel! Ik begrijp dat jullie Alexander Klöpping hebben gehoord 😀
  Ik ga nu maar eens luisteren wat jullie inhoud is. Eens zien of dit ook een podcast over media wordt!

 2. Kevin sep 20, 2019

  Heerlijk weer van genoten mannen.

  Ben ik mijn nachtdienst weer doorgekomen:-)

 3. Robert Goeli sep 20, 2019

  Lekker boys!

  Maar over die bios he.. Het is niet alleen een ongeschreven regel dat je je mondje dicht houdt (afgezien van emotie reacties op de film), maar ook dat je je telefoon uit het zicht laat. Het pathé nummer is dus zeker geen 0900-nsb. Als je niet voor de film komt, of de film niets vindt, dan mag je van mij lekker je spullen pakken en vertrekken.
  #bioscooppubliek 🙂

 4. Bedankt weer voor deze leuke podcast. 1 vraag: Worden er nog tickets weggegeven voor het theatertour? (Zoja misschien 1 naar mijn mail? 🙂

 5. Nicole okt 13, 2020

  Over naar de bioscoop gaan. Er bestaan ook service-bioscopen. Ik ken er in ieder geval één in Almkerk, Hollywoud. Daar heb je een belletje en dan kun je tijdens de film wat te drinken/eten bestellen en zij werken ook altijd met pauze. Die bioscopen met stoelen die achterover kunnen zijn ook heel chill!