We zijn allemaal wel eens jaloers. Maar zijn mannen dat sneller dan vrouwen? Heeft het te maken met afgunst, of vooral met onzekerheid? Het zou kunnen zijn dat je na deze aflevering trek hebt in een Magnum…

Biertje?!

Onze vrienden van vandeStreek bier uit Utrecht vroegen ons deze zomer of we het leuk vonden om een bier te brouwen. Natuurlijk! Maar dan wel op onze eigen manier. We zijn dus op zoek naar een bijzonder ingrediënt. Rond welke smaak moeten we ons biertje ontwikkelen? Misschien heb jij wel de gouden tip!

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 6 reacties op “S03E03: Jaloezie

 1. Robert Goeli okt 3, 2019

  Hij was weer fijn boys. Relaties is natuurlijk ook weer voer voor een nieuwe aflevering.
  Wat betreft jaloezie heeft het voor mij nogal te maken met vertrouwen. Als je relatie lekker in elkaar zit, boeien dat “ze” met andere gasten praat… je weet toch dat ze met jou mee naar huis gaat.. Sluipt de onzekerheid erin dan ligt jaloezie zeker op de loer.

 2. Jasper van Someren okt 5, 2019

  Ik denk dus dat het heel leuk is om een drieluik bier te verkopen maar dan 3 bieren te ontwikkelen die herleidbaar zijn naar jullie karakter. Dus een Domien biertje, een Bas biertje en een Chris biertje. Dus misschien een heetgeblakerd biertje voor Domien, beetje muf vreemd biertje voor Bas en een heel toegankelijk biertje voor allemansvriend Chris. Zoiets?

 3. Yvette okt 9, 2019

  Gaan mannen en vrouwen anders om met liefdesverdriet, en wat is daarvan dan mannelijk?

 4. Daniel okt 10, 2019

  Fantastisch om eigen bier te mogen maken, vdStreek is geweldig. Wat lekker zou zijn, is iets zijn tussen pils en IPA in (pale ale achtig). Jullie wonen in Utrecht toch? Zoiets als het huisbier van GYS bijvoorbeeld. 

   Als het toch een gekke smaak moet worden:  
  – Lekker donker zwaar bier met een bittertje (ala Leffe herfstbock) met koffie en leer
  – Half donker bier (ala Zundert) met kruidnagel
  – Bier met whiskey (smaak?)
  – Frisse IPA (ala Punk IPA) met grapefruit
  – Blond bier met lavendel (lijkt me lekker, maar is misschien meer VrouwVrouwVrouw bier?).

  Blijf subtiel, don’t overdo it met hele sterke gekke smaken, anders wordt het limonade of een hap schoonmaakmiddel is mijn ervaring.

  Succes met de podcast!

 5. Edwin Nouwt okt 28, 2019

  Blond biertje met Dragon fruit