Hoe zijn we geworden wie we zijn geworden? In deze vijfde aflevering gaan we op zoek naar onze idolen en voorbeelden! Van Springsteen tot Wolverine. Leuk spelletje: hoe vaak noemen we de naam van die ene wijnboer?

Man man man in DeLaMar Amsterdam

Met bijzonder veel trots (en een beetje angstzweet) kunnen we aankondigen dat we dinsdag 31 maart 2020 onze theatershow spelen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Een prachtige, historische locatie! Daar wil je bij zijn, toch?

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 8 november om 10:00. Houd onze site, die van het DeLaMar Theater en Instagram in de gaten!

Gehoord in de podcast

Lemaitre – Closer

Glen Faria.- Hoe weet je dat? (snippet)

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 11 reacties op “S03E05: Idolen & voorbeelden

 1. Louise okt 31, 2019

  Hey Bas, Chris en Domien, leuke aflevering. Ik kan zeggen dat ik fan ben van jullie podcast, maar ook van jullie. Ik ben heel nieuwsgierig bij wie de radio award staat.

  • Bas, Chris en Domien okt 31, 2019

   Haha! Nou, we hebben er nu drie… Dus we hebben er allemaal één. 😅

 2. Joost Van Der Maarl okt 31, 2019

  Hé goedendag,

  Ik had even een vraagje. Wie is eigenlijk de vrouw die het einde inspreekt?

  Mvg,

  Joost

 3. Louise okt 31, 2019

  Jullie vraag: hoeveel keer jullie de naam van de wijnboer noemen.
  Antwoord is 13 keer Ilja Gort

 4. Weer een mooie podcast! Fijn om te horen hoe jullie zo veel pret hebben samen, maar toch ook emotioneel en integer over familie en verlies kunnen praten.

 5. Hoi! Een groot fan van Bas hier, omdat hij altijd bijzonder oprecht overkomt! Ik ben er nog even niet aan toe om hem te ontvoeren, maar een poster zou wel leuk zijn.

 6. Naomi nov 11, 2019

  Hoi hoi! Ik heb zojuist in een kleine 10 dagen jullie gehele podcast erdoorheen gejankt (positief bedoelt), en ik had naar aanleiding van een oude aflevering over eten en drinken toch nog een vraag. Zouden jullie als “mannen” ooit een relatie kunnen hebben met een veganist? Of mis je dan het stukje mannelijke vlees te erg?

  Groetjes!

  • Domien nov 12, 2019

   Geinige vraag, Naomi! Ik probeer sinds een week vegetarisch te leven. Veganistisch gaat me nog wat te ver. Week één verliep vlekkeloos (vooral omdat ik nog tegen iedereen kan roepen dat ik vegetariër ben ;), dus het begin is goed te doen! Ik denk dat ‘leven met een veganist’ ook niet zo’n probleem zou moeten zijn. Als je elkaar maar in elkaars keuzes vrij laat. Ik ben niet zo dol op het extremisme van veel mensen die een veganistisch leven nastreven.

 7. Eindelijk weet ik welk liedje ik zocht! Thanks Chris, ik hoorde het op 538 toen jullie hem draaide. Eindeloos gezocht en de playlist afgestruind maar kon het niet vinden, tot nu🙏

  Ga zo door met jullie top podcast!

  Groetjes, een vaste luisteraar.