Boys will always have their toys! We praten over gadgets. Want wat zijn dat eigenlijk? Hebben we ze nodig? En is het handig, leven met apparaten waar je tegen moet praten?

Chris liep de Athens Marathon

Niemand had verwacht dat het zou lukken (hijzelf ook niet), maar Chris heeft écht de marathon van Athene uitgelopen. Wat een held! Zijn tijd (die we dus nog niet hadden bij het opnemen van deze podcast): 4.36.24. Een gemiddeld tempo van 6:33 min/km. Strijder!

Tickets theatershow DeLaMar Amsterdam

Op maandag 30 maart en dinsdag 31 maart 2020 treden we op in het DeLaMar Theater Amsterdam! Helaas zij alle kaarten voor beide avonden uitverkocht. Houd altijd onze Instagram-pagina en website in de gaten voor mogelijke nieuwe data.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 15 reacties op “S03E06: Gadgets

 1. Louise nov 14, 2019

  Hey Bas, Chris en Domien wederom weer een leuke podcast. Jammer dat het alleen zo kort is jullie aflevering. Ik heb al jullie podcast 2 keer beluisterd. Ik blijf het leuk vinden. Ga er vooral mee door. Vervelen zal het nooit worden.

  • Vraagje voor Domien:

   Hoe kan het dat je geen €1500 wil uitgeven voor een nieuwe iPhone die je elke dag gebruikt, maar wel €1600 voor inparkeersoftware die je 1x gebruikt…

   😂😂😂

   Groeten Paul

   • Domien nov 18, 2019

    Hahaha. Ja, eh. Nou. Kijk. Ik vond dus dat eh.. Nou. Ja, geen idee ook. Maar ik denk vooral dat het zoiets was als ‘dit heeft nu al zó veel geld gekost, dan kan deze domme feature er ook nog wel bij.’ 🙈

 2. Chris nov 14, 2019

  Zet alsjeblieft Google Home en Hé Siri uit!
  zeker google home luistert zeker af en onthoud het ook.
  tuurlijk heb je niets te verbergen maar je verkoopt je ziel aan google.

 3. Jochem Wobbes nov 15, 2019

  Leuke aflevering mannen!
  Ik vol trots vanmorgen op mijn werk met het nutteloze feitje komen dat stewardess het langste woord is dat je met alleen je linkerhand in kan tikken, blijkt dat helemaal niet waar te zijn!
  aardgasreserves, gebastaardeerde en Secretaressedag zijn allen langer..
  Even de Chris gadget updaten dus.. 😉

  • Nicole dec 2, 2019

   Ja, leuk! Had ik ook opgemerkt, en verbeteraarsters is nog een lettertje langer 😉 ik ben er daar graag een van zoals je al merkt….

 4. Leonie nov 18, 2019

  Hee, waar was de damesstem die alle afleveringen altijd afsluit? Ik miste haar deze keer! En als vraag.. wie is dat??

  • Bas, Chris en Domien nov 18, 2019

   Ze sloot toch echt af! Haha. Heb je stiekem doorgeskipt, Leonie? 😇 Het is Robin IJzerman (@robinyzerman op Instagram).

   • Leonie nov 18, 2019

    Haha, even teruggeluisterd en nu hoor ik het wel idd 🙈 In was teveel onder de indruk van de dierengeluiden die daarna kwamen denk ik 😂

 5. Leuke aflevering weer heren! 🙂 Maar mag ik als fan van het eerste uur even een kritische comment plaatsen? Ik vind het namelijk mega jammer dat het thema ‘mannelijkheid’ en jullie blik hierop steeds iets verder lijkt weg te zakken. In deze aflevering zelfs geen enkele stelling die ging over mannelijkheid, terwijl dit thema zich er juist zo voor leende (gadgets zijn mannelijk, wat als je vriendin meer houdt van technische snufjes, van tevoren de gebruiksaanwijzing niet lezen etc.). Juist deze maatschappelijke blik i.c.m. het geouwehoer vond ik zo leuk. Ik hoop dus dat de discussies over mannelijkheid anno nu wat meer terugkomen.

  Verder: gefeliciteerd Chris de strijder! 💪 Heb afgelopen najaar zelf een halve marathon gelopen en moet er toch even niet aan denken dat hele pokkeneind nóg een keer af te leggen…

 6. Babette nov 19, 2019

  De Google Home reageert ook op “Hey kronkel!”, probeer maar in de volgende podcast 🙂
  Groetjes uit Breda!

 7. Evita nov 21, 2019

  De robotstofzuiger: wacht maar tot je kat overgeeft en de robotstofzuiger aanstaat. Je kan je hele huis gaan dweilen en je stofzuiger weggooien! Kan niet wachten op de filmpjes 😂

 8. Annemarie dec 12, 2019

  Dus net deze aflevering geluisterd in mijn huiskamer. De helft van de aflevering niet kunnen horen, omdat m’n google home het volume elke keer uitzette als het woord ‘google’ genoemd werd. De helft van de podcast die ik wel gehoord heb was het gelukkig wel waard ;)!