Het moest er een keer van komen: Het Gesprek. Over kinderen. We hebben ze alledrie niet, maar is dat voor altijd? En wie zou de beste vader zijn? Een waarschuwing voor (jonge) ouders: we maken het jullie niet makkelijk…

Man Man Mango: ons biertje!

MAN MAN MANGO x VANDESTREEK

Ons biertje, gebrouwen met vandeStreek Utrecht, is nu te koop! Je kunt Man Man Mango (een blond bier met frisse mango twist!) exclusief bestellen bij Beerwulf.com.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 21 reacties op “S03E07: Kinderen

 1. Louise nov 28, 2019

  Hey Bas, Chris en Domien,
  Leuk dat jullie een boek gaan schrijven. Ik ga het zeker kopen. Komt er ook een e-book variant ervan?
  Leuke thema kinderen en leuk om te horen hoe jullie erover denken. Helaas ben ik zelf mijn kindje verloren en zal ik het gehuil nooit horen en heb het ook nooit gehoord.
  Een vraagje? De feestdagen staat voor de deur, gaan jullie een podcast maken met het thema Feestdagen?

  • Bas, Chris en Domien nov 28, 2019

   Wat vreselijk om te horen, Louise. ♥️

  • Hahahaha grappig dat jullie zeggen eerst een dochter te willen want dat lijkt makkelijker om mee om te gaan. Mijn moeder heeft mij en mijn broertje (inmiddels 26 en 20) en zij 1heeft altijd gezegd: “ik heb nog liever 10 jongens erbij dan nog 1 meid”.

 2. Deanne nov 28, 2019

  Keihard zitten janken tijdens deze aflevering, bedankt mannen. Hele fijne podcast die jullie maken!

 3. Hahahaha grappig dat jullie zeggen eerst een dochter te willen want dat lijkt makkelijker om mee om te gaan. Mijn moeder heeft mij en mijn broertje (inmiddels 26 en 20) en zij 1heeft altijd gezegd: “ik heb nog liever 10 jongens erbij dan nog 1 meid”.

 4. Femke nov 28, 2019

  Als RTL jullie ooit zou ontdekken, zouden jullie mee doen met expeditie robinson?

 5. Jorik nov 28, 2019

  Heerlijke podcast weer mannen! Respect voor het feit dat jullie elke keer weer zo openhartig kunnen zijn over toch wel serieuze onderwerpen!
  Nog een follow-up vraag over kinderen: stel dat jullie inderdaad allemaal lui zaad hebben, maar er is toch een kinderwens, zouden jullie dan adoptie overwegen? Waarom wel of niet?

  Groetjes

  • Willemiek nov 29, 2019

   Dat was ook een vraag die bij mij opkwam. Zeker na Domiens uitspraak wel een kind van 4 jaar te willen…. Dat biedt ruimte😉
   Heerlijke aflevering weer mannen, luchtig en toch ook serieus kunnen praten over een bijzonder onderwerp wat soms zo vanzelfsprekend lijkt, maar niet altijd zo is. Ik geniet elke keer weer van jullie!
   En Domien, terugdenkend aan jouw vriendinnetje Lot in het glazen huis, denk ik oprecht dat je wel een hele leuke papa zou zijn!

  • Eefje jan 13, 2020

   Hallo heren,
   Fijne aflevering weer! Tijdens het luisteren bedacht ik me het volgende: hebben jullie wel eens na gedacht over kindernamen? En hoe mannelijk is dat eigenlijk?
   PS. Staat je goed bas!

 6. Hessel nov 28, 2019

  Ik denk niet dat het de bedoeling was om te linken naar van de Streek ziekenvervoer, of is Chris weer aan het bijklussen? Haha

 7. Kirsten nov 29, 2019

  Hoi!
  Jullie kennen mij niet maar ik wilde even reageren op jullie zwakke zaad. Ik sluit me aan bij Bas, gewoon controleren als het ooit aan de orde is want je jaagt alle potentiële vriendinnetjes weg met de opener “ik spuit stofnestjes” (Wel handig voor de kruimeldief).
  Ik ben zelf al een tijdje samen met mijn grote liefde en als wij nu zouden horen dat hij zwak zaad had dan zet je daar samen de schouders onder en kom je er, op wat voor manier dan ook, samen uit. Als je elkaar net kent kies je toch sneller het hazenpad want je bent niet emotioneel geïnvesteerd en zp loop je wellicht dus de liefde van je leven mis.

  Dus lekker genieten van het leven
  want onwetendheid is sexier dan hypochondrie 🙂

 8. Michiel Raedts nov 29, 2019

  Wat een geweldige aflevering!! En wat staat je kale kop prachtig. Maar verder. Heel goed gedaan! En verder kan ik niet wachten op het boek. Ik zal het zeker kopen.

 9. Heren wat een leuke podcast weer.
  Heb jullie podcast niet so lang geleden ontdekt. Heerlijk om op lange ritten tijden werk om te luisteren.

  Toch wil ik als vader van 2 kinderen (jongens want mannen maken mannen 😛) even zeggen dat je van je eigen kinderen veel meer kan hebben. En de liefde die je ook terug krijgt is geweldig. Mocht je in seizoen 4 deel 2 maken en wil je iemand met kinderen erbij kan je een berichtje sturen.

  Ps domien hoe gaat het met je motor rijbewijs? Denk er ook over om, zelf te gaan motor rijden.

  Ga zo door !!!

  Mvg Toby

 10. Ik luister graag naar jullie podcast, maar ik contrasteer een verschil tussen jullie eerste podcast en de laatste. Het kan aan mij liggen, maar ik heb het gevoel dat jullie podcast steeds commerciëler wordt, waardoor de wijze waarop het gesprek plaatsvind verandert.
  Een voorbeeld hiervan is de jullie theatershow. Dit is geboren vanuit de podcast (zo lijkt het) maar wordt niet gepubliceerd op de podcast.
  Afijn.. jullie blijven een leuk gezelschap in de lange files, hoop alleen dat het niet te commercieel wordt!

  • Domien dec 2, 2019

   Ik begrijp volgens mij niet helemaal wat je bedoelt, Hans. Je wilt dat we de theatershow als podcast online zetten? Helaas is dat geen optie. De theatervoorstellingen zijn enkel en alleen bedoeld voor de mensen met een kaartje.

 11. Jennifer dec 4, 2019

  Goedenavond heren,
  Ik zit met 2 vragen aan jullie.
  1. Krijgen jullie van de host van die avond de stellingen vantevoren gemaild zodat je er al op kan voorbereiden, of gaat het spontaan en weet alleen de host deze stellingen?
  2. Stel je voor: er wil een 4e man aanschuiven bij jullie gesprekken tijdens de opnames, mag dat? en zo ja, wie zou de 4e man kunnen zijn?

  Ik hoor graag de antwoorden. Fijne avond/nacht/dag
  Groetjes
  Jennifer

 12. Joost dec 8, 2019

  Hee mannen,

  Hebben jullie enig idee hoelang we allemaal nog moeten wachten op Glen Faria.- Hoe weet je dat?

  Mvg,
  Joost

 13. Alex Bakker dec 11, 2019

  Welke podcast vinden jullie tot nu toe het beste?

 14. Koen Zijlstra jan 9, 2020

  Prima aflevering weer! Heb zelf een dochter. Een prachtig geschenk. Is niet te beschrijven hoe het je leven verrijkt.
  Mooi ook het laatste stuk over het kapsel van Bas. Geweldig. Heb dezelfde ‘klacht’. Groei ook door m’n haar heen… Haha! En ook kort geschoren. Was ook een goede keuze. Heerlijk!

 15. Joeri jul 29, 2020

  Al een tijdje naar jullie P/C aan het luisteren maar hoopte wel een filmpje van het tondeuse momentje te zien 😀