It’s the most wonderful time of the year! December staat bol van de gezellige avondjes en knusse etentjes. Maar is het allemaal echt zo gezellig en knus? Waar vieren we Kerstmis? En hoe vervelend is oud & nieuw eigenlijk?

Bas als Chris Rea

Meer heb je niet nodig tijdens de feestdagen! 😂

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 8 reacties op “S03E09: Feestdagen

 1. Mannen! Ik ben inmiddels alweer enkele maanden in Australie en ook tijdens mijn tijd in Nieuw Zeeland enorm aan het genieten van jullie heerlijke Nederlandse nuchterheid en gekakel. Momenteel jullie aflevering over de feestdagen aan het luisteren in de stralende zon. Bedankt voor de spierpijn van t lachen!

 2. Louise dec 26, 2019

  Hey Bas, Chris en Domien,
  Leuke podcast weer. Heb weer enorm gelachen. Wens jullie een goed uiteinde en een gelukkig en gezond 2020 toe. Natuurlijk wil ik jullie ook heel veel succes wensen met jullie podcast op 4 januari in Trivoli Vredenburg en jullie theater tour. Ook veel succes met het schrijven van jullie boek.

 3. Is het niet een idee om gasten uit te nodigen voor een podcast?

 4. Domienique Christine Basje jan 30, 2020

  Wat een geweldige podcast weer! Altijd lachen met jullie! Moet zeggen dat ik toch wat teleurgesteld was in de cadeaus, dit was dé kans voor een trilei voor Chris!

 5. Rianne feb 5, 2020

  Ha jongens,…of mannen, of vrouwen, of wezens,

  Gisteravond heb ik jullie laatste podcast geluisterd, binnen 2 weken àlle seizoenen afgespeeld.
  Kheb er echt van genoten. Zo vaak liggen schudden van het lachen maar ook meegehuild toen Chris over zijn moeder vertelde. Wat een superleuk team zijn jullie! Net zitten kijken naar andere podcasten maar nee, ik wacht gewoon op seizoen 4 want de rest zal wel allemaal tegenvallen:-)
  Wilde dit even delen!
  Groetjes Rianne

 6. Sabine aug 20, 2020

  Op 0:50 en 1:37 lijkt het alsof hij aan het masturberen is. 😝

 7. Ylene nov 2, 2020

  Ik was dit even vergeten, maar wat een moodlifter! Ook wel schattig, dat je dit dan met een vriend gaat opnemen.

 8. Patrick dec 2, 2020

  Toch weer opvallend dat één van jullie, in dit geval Domien, de voorspellende gave had toen hij het had over het verbieden van vuurwerk!