Daar zijn we weer! De winterstop is voorbij, dus tijd voor een nieuw seizoen. Dat trappen we af met het meest aangevraagde thema van allemaal: seks! Eindelijk. Best spannend, want zijn we goed in bed? Hoe was de eerste keer? En hoe okay is het om met jezelf te spelen? Deze aflevering is niet bedoeld voor (te) jonge oortjes.

Man Man Man X Miele

We hebben een nieuwe vriend! Dit seizoen werken we samen met Miele. Zij willen jouw en ons leven wat simpeler maken. Loop jij in het huishouden tegen een irritant probleem aan? Laat het ons weten en we gaan met Miele op zoek naar een oplossing!

Deze podcast word je aangeboden door Miele.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 6 reacties op “S04E01: Seks

  1. Maar op welke leeftijd zijn jullie ontmaagd

  2. Vaste luisteraar hier! Fijn dat jullie weer terug zijn. Jullie hebben dit onderwerp zeker genaild. Mijn vooroordelen over mannen heb ik weer even bijgesteld ūüėĀ.

  3. Super dat jullie zo eerlijk zijn manmanmanmannen en dit is meteen een goed begin van de eerste podcast van het nieuwe seizoen! Interessant dat jullie ook buiten de podcast redelijk over open zijn, want ik heb het er eigenlijk nooit over met mijn vrienden.

    Ik zit met smart te wachten op de volgende podcast!

    P.S. Afgelopen zondag was de live show erg leuk en origineel bij Podium Moza√Įek. Dus wie nog niet naar de live-show geweest is….ik zeg DOEN!

  4. Petra nov 15, 2020

    Ik word zo blij van jullie eerlijkheid, super.