We appen, liken en swipen wat af. Maar doen we dat omdat we vinden dat het moet, of omdat het leuk is? Werken datingapps eigenlijk? En versturen we pikante fotootjes?

Man Man Man X Miele

Dit seizoen werken we samen met Miele. Zij willen jouw en ons leven wat simpeler maken. Loop jij in het huishouden tegen een irritant probleem aan? Laat het ons weten en we gaan met Miele op zoek naar een oplossing!

Deze podcast word je aangeboden door Miele.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 8 reacties op “S04E07: Online

 1. Nienke Groenewoud mei 28, 2020

  Als het gaat om mindere foto’s plaatsen op sociale media, snap ik wel wat Domien zegt. Met Maan als voorbeeld, daar zijn heel veel jonge meisjes die tegen haar opkijken maar die zich ook onzeker voelen omdat iemands leven zo perfect lijkt, en dat van hen niet. Dan is het mooi en fijn als iemand laat zien dat er ook negatieve kanten zijn aan het leven, en dan voelen jonge meisjes en jongens zich vaak iets beter over zichzelf. (Of het te maken heeft met promotie, lijkt het me in het geval van Maan toch ook anders, omdat het nummer Ze Huilt Maar Ze Lacht veel impact heeft gehad op het publiek, en de foto de boodschap dan wel sterker maakt.)

 2. 2020 kan een lelijk jaar worden voor velen, maar voor mij het jaar waarin ik hooked ben geworden van jullie podcast, baalde dat toen net alle theaters uitverkocht waren, blij om te horen dat er een nieuwe toer komt, vet vond om te horen dat er een biertje kwam, weer baalde toen ik dit hoorde het net uitverkocht was voordat ik het kon proeven, en nu komt er dus een nieuwe betsj (dunglish) en zelfs een tweede! (manmanmananas bier?)

  Proefze boys. Ik wacht erop! 🍻

 3. Waar kunnen we de video van Bas die de schoenen krijgt vinden?

 4. Ik heb een nieuwe auto nodig, waar kan ik die kopen?

 5. Wat vinden jullie (Chris en Bas) dan het verschil tussen:
  Jullie, die in deze podcast grappige anekdotes en verhalen afwisselen met meer kwetsbare ervaringen en emoties;
  En iemand die z’n leven/business op Instagram heeft en daar hetzelfde doet?