We’re back! De zomer is voorbij en het nieuwe seizoen barst los. Met een aflevering over carrière! Zijn we geworden wat we wilden worden? En waar staan we over 5 jaar? Met breaking news over de (zakelijke) relatie tussen Bas en Domien. Oeh la la

Word Vriend van der Show

We zijn natuurlijk al goede vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word Vriend van de Show! Mis niets van Man man man, de podcast, spreek audioberichten in en blijf altijd op de hoogte.

Deze podcast bevat een commerciële samenwerking met Miele.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 7 reacties op “S05E01: Carrière

 1. Leuk dat jullie weer terug zijn. We hebben jullie gemist! Ik heb echter wel een vraag over deze acties in deze aflevering… hoe kan domien ervoor zorgen dat Bas ontslagen wordt? Domien is toch niet de baas… dit vraag ik me oprecht af. Als Bas gewoon zelf zijn baan heeft opgezegd omdat domien zei dat het nu wel wat too much werd vind ik dat wel echt klasse van Bas. Beetje dom, maar ook klasse. Niet iedereen heeft zo’n beste vriend. Jullie hadden het over het opgeven van kansen voor jullie partners (als ze het vroegen). Bas is de ideale partner nu.

  Chris; ga zo door. Ik wil jou als beste vriend want God wat een verhalen. Daar kan je je uren mee vermaken.

 2. Maartje Bood sep 13, 2020

  Hai Boiiiis!! Ik luister jullie podcast niet helemaal op volgorde en heb dus net de aflevering over openbaar vervoer geluisterd. Bas zei dat hij best buschauffeur zou willen zijn. Nu Bas ‘ontslagen’ is, dacht ik, is dit niet een leuke nieuwe baan voor jou, Bas?

 3. Susanna sep 15, 2020

  Lieve mannen, fijn dat jullie weer terug zijn!
  Wil graag even reageren op de vraag; ‘Of het mannelijk is om je teen haren af te scheren’. NIET MANNELIJK! En teenslippers zijn juist sexy bij mannen, maar verzorg dam wel je voeten goed, door ze in te smeren met voetencreme dagelijks, dat kan een hoop moeilijkheden voorkomen, bv kloven of schimmels. Schoenen goed afwisselen helpt ook Bas!! Je voeten hebben nl aandacht nodig, zitten de hele dag opgesloten in schoenen……
  Liefs Susanna

 4. Brenda sep 22, 2020

  Hoi Bas, je zei in de zomer special dat je te druk bent voor vrijwilligers werk , nu je geen baan meer hebt , heb je hier toch tijd genoeg voor . Welke stichting heb je gekozen . Btw heel volwassen hoe jullie uit elkaar gegaan zij n

 5. Richard okt 5, 2020

  Oei, wel een dingetje. Niet chique dat, voor zover duidelijk wordt uit de podcast-aflevering, de keuze om te stoppen met de samenwerking bij Q tussen Domien & Bas niet alleen eenzijdig is, maar blijkbaar ook zonder open gesprek & wederhoor. Vervolgens óók nog eens volgens de timing die Domien op dat moment past..
  Heb vanaf dag 1 alle afleveringen geluisterd en de kracht van deze podcast zit hem voor mij in de drie vrienden die openhartig en gelijkwaardig, heel leuke verhalen vertellen. Staat echt haaks op hoe schijnbaar de verhoudingen werkelijk liggen.
  Hoe kijken jullie hier tegenaan?
  Groet,
  Richard

 6. Hallo mannen,
  Ten eerste wil ik jullie complimenteren over hoe leuk de podcast is. Deze luister ik altijd als ik ga wandelen en hoop dan niemand tegen te komen omdat ik vaak moet lachen om de podcast en dat er best zielig uit ziet als je alleen loopt haha.
  Terwijl ik dus luisterde na de podcast over carrière, krijg ik de grote vraag waar ik al lang tegenaan hik : wat wil ik nou worden of bereiken in mijn leven? Hebben jullie tips om dit voor jezelf uit te zoeken?

  Liefs,
  Romy