Je hoeft er niets voor te doen en toch brengt het je verder: ouder worden. Hoe kijken drie dertigjarige jongens aan tegen hun toekomst? Bas heeft er zin in, Chris kan niet wachten tot de kinderen (welke?) uit huis zijn en Domien bleef het liefst voor altijd 28. Wat een trio.

Stemmen Podcast Awards

‘Man ma man, de podcast’ is genomineerd voor twee BNR Dutch Podcast Awards! In de categorieën ‘Lifestyle, maatschappij en gezondheid’ en ‘Beste host’ maken we kans op prijzen. Jij bepaalt deels de winnaar! Stem nu en win mee.

Word Vriend van der Show

We zijn natuurlijk al goede vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word Vriend van de Show! Mis niets van Man man man, de podcast, spreek audioberichten in en blijf altijd op de hoogte.

Deze podcast bevat een commerciële samenwerking met Miele.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 2 reacties op “S05E02: Ouder worden

 1. Hoihoi!

  Ik wil even zeggen dat ik echt heel erg heb genoten van deze aflevering. Ik heb echt ontzettend hard moeten lachen om jullie. Jullie zelfspot is echt geweldig!

  Maar ik wil ook even zeggen dat ik het zo dapper vind van Domien dat hij zo open is over het feit dat hij met een coach aan het praten is. Ik vind het gewoon mooi dat er zo open over gesproken wordt, maar ook dat het zo mooi en lief wordt opgepakt door Bas en Chris.
  Dat laat denk ik maar zien dat jullie echt goede vrienden zijn. Jullie maken elkaar soms echt belachelijk, maar jullie steunen elkaar ook. Niet alleen Domien is erg open, maar jullie zijn alle drie heel erg open. Ik vind het echt heel erg mooi op dat te horen.

  Groetjes,
  Clannad

 2. Dat had ik ook met die probiotica die scheten waren niet normaal