Waarom we op zoek gaan naar mannelijkheid in de tuin is ons ook niet helemaal duidelijk. Maar we hebben wel gelachen! Wij wel. Over onze groene vingers, gave druiven en luchten op je eigen binnenplaats.

Stemmen Podcast Awards

‘Man man man, de podcast’ is genomineerd voor twee BNR Dutch Podcast Awards! In de categorieën ‘Lifestyle, maatschappij en gezondheid’ en ‘Beste host’ maken we kans op prijzen. Jij bepaalt deels de winnaar! Stem nu en win mee.

Word Vriend van de Show

We zijn natuurlijk al goede vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word Vriend van de Show! Mis niets van Man man man, de podcast, spreek audioberichten in en blijf altijd op de hoogte.

Deze podcast bevat een commerciële samenwerking met Miele.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 6 reacties op “S05E03: Tuinieren

 1. Kim Rutgers okt 8, 2020

  GEEN KATTENMAFIA, hahaha!

  Goede tip, kijk voordat je planten aanschaft welke giftig zijn. Lelies zijn zeker giftig, maar katten kunnen ook niet tegen, bijvoorbeeld, alocasia’s. Katten eten in principe geen planten, maar (volgens het internet) vervelen zij zich dan.

  Houden jullie wel van planten: calathea! Er zijn 130 soorten of zo en niet giftig voor katten!

  Alleen de tip, verder geen haat, want jullie houden van die diertjes 🙂

 2. Jasper okt 8, 2020

  Mannen, jullie podcast is werkelijk waar kunst, ik lach me altijd helemaal kapot als ik luister en dit was de grappigste aflevering tot nu toe. Proficiat

 3. Robert Goeli okt 12, 2020

  Ik had eigenlijk wel verwacht dat Chris Bas zou uitnodigen om op de BBQ van Chris bij Chris thuis te komen BBQ-en 😉
  #ChrissieBBQ

 4. Ik luister jullie podcast als ik mijn ochtend wandeling maak
  Ik loop luid schaterend op straat. Soms zo erg dat ik net doe of ik aan het bellen ben want ik word echt vreemd aangekeken. Zo leuk dit!

 5. Hoi Mannen!

  Jullie podcast is zoals altijd weer helemaal fantastisch. Dank! Ik vroeg me af: sinds jullie geen eigen moestuintje hebben, wat vinden jullie van Community Supported Agriculture, waarbij je bijv iedere week een kistje groenten bij een lokale tuinder of boer kan halen?

  @ Bas: mocht je toch een carriere als tuinder overwegen, dan houden we graag een plekje voor je vrij tijdens onze cursus om een biologische tuinderij op te starten!

  Groetjes Elske van de Ommuurde Tuin

 6. Mannen,
  Over die planten, neem plantsome. Vul in welke plant je hebt en je krijgt elke keer een melding als je de planten water moet geven. Werkt als een zonnetje!