We kwamen er niet uit. We konden geen knoop doorhakken. We wisten het gewoon niet meer! En dus is dit een bijzondere aflevering, want we behandelen drie thema’s. We praten over de ruimte (wilde Chris), Amerika (wilde Bas) en creativiteit (wilde Domien). Een ratjetoe van drie vuige ideeën voor de prijs van één.

Bestel ‘Man man man, het boek’

Je kunt ons boek nu kopen! Leuk om te lezen, leuk om te geven. De feestdagen komen er aan, dus dat cadeautje is zo geregeld.

Word Vriend van de Show

We zijn natuurlijk al goede vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word Vriend van de Show! Mis niets van Man man man, de podcast, spreek audioberichten in en blijf altijd op de hoogte.

Deze podcast bevat een commerciële samenwerking met Miele.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 11 reacties op “S05E05: Ruimte, Amerika, creativiteit

 1. Dennis de boer nov 5, 2020

  Ik vond de podcast zoals altijd weer geweldig!
  Ik heb een vraag als vrouwen een leuke avond (erotisch) willen hebben wordt er altijd verwacht dat ze oa kaarsjes een leuk lingerie setje enz aan trekken, hapje wijntje
  Maar hoe is het nu bij jullie?
  Witte onderbroek pot bier op tafel en voetbal of top gear op de tv?
  Groet

 2. Paul Mengden nov 5, 2020

  Sorry mannen, ik ben echt fan jullie podcast maar dit was echt een waardeloos. Vooral het eerste deel over de Ruimte was niet te harden. Echt niet doorheen te komen. Amerika was juist leuk en daarom des te jammer dat het naar het einde toe een beetje werd afgedaan als niet interessant. Creativiteit was ook niet leuk. Ik heb al met al een matige training gehad (ik luister altijd tijdens het trainen op de sportschool) omdat ik me meer ergerde dan het leuk vond.

  Oh ja, en het is niet leuk/grappig om een luisteraar neer te zetten als een ‘beer zonder batterijen’, was voor mij het een dieptepunt van al jullie podcasts. Serieus beledigend, een beetje respect graag.

  Niettemin veel succes met de volgende opname. Ik kijk er toch weer naar uit!

  Hartelijke groet,
  Paul

  • Marina nov 11, 2020

   Lieve mannen.

   Ik hou echt van jullie.
   Wat een geweldig trio, maar heel eerlijk?
   Dit was em niet. Dit was dwalend, chaotisch en niet grappig.
   Ik zeg gewoon weer lekker huis tuin en keuken onderwerpen.
   Voorbeeld? Wat neem je als kado mee naar een verjaardag/bruiloft/geboorte/jubileum ?

   Tot gauw mannen
   XXX

 3. Diana nov 5, 2020

  Hoi mannen, jullie zijn geweldig. En zelfs als jullie niet weten wat de thema moet zijn maken jullie iets geweldig 😉
  Even een tip: hebben jullie van Disney model gehoord? Het is een geweldige methode en volgens mij passen jullie heel goed in die 3 rollen. En Domien een “ criticus zijn “ is ook een talent. Anders zouden jullie misschien nu verdwaald op de Noordpool zijn. 😘

  • Pim Koenders nov 6, 2020

   Hallo mannen,
   In de afgelopen 3 maanden alle afleveringen van jullie teruggeluisterd met veel plezier.
   Deze aflevering was een beetje van: méh… net niet.
   Komt denk ik doordat er twee thema’s in zaten die niet echt over jullie kunnen gaan.
   Blijf doorgaan maar blijf aub bij de onderwerpen die je op jezelf kan betrekken.

   • Domien nov 6, 2020

    Thanks voor de feedback, Pim! Daar was het een experiment voor. Goed om te lezen wat je er van vond! Op naar de volgende.

 4. Maarten nov 5, 2020

  Hopelijk een keer een hele aflevering over de ruimte chris

 5. Tineke nov 5, 2020

  Ik had zo’n zin. Eindelijk weer donderdag! Op mijn fietsje de kou in met jullie podcast. Ruimte. Benieuwd! Ietwat (behoorlijk) ongemakkelijk. Totally agree with you Domien! Ik voelde het ook totaal niet! Amerika mocht wel de hele aflevering duren. Leuk en het kwam een beetje los. En toen creativiteit. Tsja.. Toch kijk ik weer uit naar mijn fietstochtje over 2 weken, maar dan wel liefst oud en vertrouwd. (Zou dat het zijn waarom brainstormen zo K is? Bang voor een verandering waar je wellicht geen invloed op hebt?). Love jullie toch wel! Tot over 2 weken 🥳

 6. Sietske nov 6, 2020

  Hi mannen!

  Leuke podcast, ken ondertussen alle afleveringen uit mn hoofd 😂. Ik was Derry Girls aan het kijken en het valt me zo op dat ik Bas kwa persoonlijkheid zo vind lijken op ‘Jerry’ de vader van de meiden, misschien een leuke aanrader om is te kijken dus!
  Groetjes Sietske!

 7. Sanne nov 11, 2020

  Ik heb weer gelachen om de podcast. Vooral toen het stukje Amerika voorbij kwam. Jullie weten toch dat Amerika geen land maar een continent toch? Volgens mij hadden jullie het vooral over de US.