Brrr, wat is het koud! Maar het is dan ook winter en dan hoort het koud te zijn. En te sneeuwen! Toch? We hebben het er over in de vijftigste aflevering van onze podcast. Al vijftig keer lekker keuvelen! Hoera!

Deze podcast bevat een commerciële samenwerking met Miele.

Aflevering 10 bij jou thuis!

De laatste aflevering van dit seizoen nemen we graag op met jou! Zondag 10 januari zitten wij in de prachtige Goudse Schouwburg en komen we vanuit daar graag bij jou thuis. Je kunt nu tickets kopen om onze seizoenssluiter te bekijken zonder je huis uit te gaan. Via een stream ben je er live bij en geniet je als eerste van seizoen 5, aflevering 10.

Een ticket kost 9,50 euro. Maar je kunt ook kiezen voor de combipaketten! Je krijgt dan onze biertjes (12 flesjes) en/of het boek er bij. Check snel waar jij zin in hebt!

Bestel ‘Man man man, het boek’

Je kunt ons boek nu kopen! Leuk om te lezen, leuk om te geven. De feestdagen komen er aan, dus dat cadeautje is zo geregeld. 

Word Vriend van de Show

We zijn natuurlijk al goede vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word Vriend van de Show! Mis niets van Man man man, de podcast, spreek audioberichten in en blijf altijd op de hoogte.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 4 reacties op “S05E09: Winter

 1. Charlotte dec 31, 2020

  Ik ga snel luisteren!

 2. Bas van belgië jan 5, 2021

  Bedankt voor de podcast in het algemeen.
  ik ben een 35j man en het is me nog steeds niet duidelijk wat van mij als man verwacht word in deze maatschappij, maar jullie podcast stelt me wel gerust dat ik daar niet alleen in ben. daarvoor oprechte bedankt.

  als ook een vraag: hebben jullie tips of advies voor andere mensen en hun mentale gezondheid. of podcasts die mannen helpen met hun mentale gezondheid.

 3. Ha mannen,
  Jullie hadden het over vakantie in Zweden. Mijn ouders hebben een vakantie huisje in Zweden die we ook verhuren aan vrienden/familie.
  Zeker iets leuks voor jullie om te proberen https://inzwedenstaateenhuis.nl/
  Veder is Zweden een goede aanrader om ook in de zomer heen te gaan! Succes!

 4. Patricia Junge feb 9, 2021

  Ik hoop dat jullie het niet erg vinden, maar deze bijna 65 jarige vrouw geniet enorm van jullie podcasts.
  En ik weet het ook enorm te waarderen dat jullie open en eerlijk jullie mannendingen bespreken, al dan niet serieus en/of met humor.
  Misschien ga ik nu eindelijk eens de mannen beter begrijpen. ‘T is toch niet te laat hè?
  Welnee, sommige dingen van mensen zijn tijdloos en veranderen nooit.
  Ik hoop dat jullie nog vele podcasts zullen maken maar doe vooral wat je blij maakt.
  Voor je het weet ben je ook 65.😉🤣