De zomer van 2020 is anders dan anders. Daarom presenteren wij drie zomerspecials! Lekker voor aan het zwembad, in de tuin of op de bank. In deze tweede aflevering beantwoorden we vurige vragen die we de afgelopen tijd hebben ontvangen.

Word Vriend van de Show

We zijn natuurlijk al goede vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word Vriend van de Show! Mis niets van Man man man, de podcast, spreek audioberichten in en blijf altijd op de hoogte.

Deze podcast bevat een commerciële samenwerking met Miele.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Één reactie op “Zomerspecial 2: vragen & antwoorden

  1. Tessa Buiks aug 9, 2020

    Hi Domien (en Bas en Chris uiteraard),

    Wat tof dat je ambassadeur wordt van “het goede doel x”. Toevallig waren Gert-Jan en Bert laatst bij mij op kantoor en ze hebben al een tipje van de sluier opgelicht. Sinds vorig jaar verzorgen wij het kerstpakket voor alle 225 vrijwilligers en dat zullen we ook de komende vier jaar gaan doen. In de avonduren met de collega’s inpakken. Ik kan je vertellen, het voelt top om iets terug te kunnen doen. Het is een prachtige instelling en echt super dat je je daarvoor in gaat zetten.

    Dus Bas en Chris, ik adviseer jullie ook om je ergens voor in te zetten. Al is het 1 middag met zielige ezels knuffelen op Ibiza. Het voelt goed.

    Liefs Tessa.