De podcast LIVE!

7 november 2018

Update, 24 november: Wow, wat hebben we een hoop aanmeldingen gekregen! Eigenlijk te veel, dus we hebben inderdaad een random selectie moeten maken. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd. Check voor de zekerheid ook even je spam-inbox! Sommige mailproviders houden ons berichtje tegen. Echt geen mail ontvangen? Sorry. Maar het goede nieuws: we nemen de avond natuurlijk op en je vindt de aflevering op 19 december online! Aanmelden voor de opname is niet meer mogelijk.

Okee, lang verhaal kort: dit gaat gebeuren. Haha! Omdat Bas het gekke idee had om een keer een aflevering van onze podcast ‘live’ op te nemen, is er nu opeens een datum en een lokatie. 15 december, Utrecht.

Zaterdag de vijftiende nemen we Man man man, de podcast op terwijl er publiek in dezelfde ruimte zit. Lijkt ons alledrie inmiddels wel geinig. Jou ook?

We nemen op in Het Huis, Utrecht. Een intieme locatie, waar ook een drankje kan worden gedronken. De toegang is gratis! Belangrijk: een aanmelding is nog geen directe garantie voor toegang. We laten je per e-mail weten wanneer je definitief op de gastenlijst staat!

Zaterdag 15 december, 20 uur: Man man man, de podcast LIVE.
Het Huis (Koepelzaal), Utrecht – aanmelden is niet meer mogelijk

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 4 reacties op “De podcast LIVE!

 1. Ik wil er bij zijn!

 2. Robert Goeli nov 8, 2018

  Dat gaat gezellig worden samen met Daphne 🙂

 3. Lilian nov 24, 2018

  Wanneer zij de tv-opnames?

 4. Meike nov 25, 2018

  Hoi Domien, Chris en Bas,

  Balen, goed balen, ik zit niet bij de genodigden.. 🙁

  Zou ik alsjeblieft op de reserve lijst kunnen komen? Een aantal mensen die ik heb leren kennen via 3FM en Sanders Vriendenteam zijn wel uitgenodigd en het lijkt me erg tof om ze daar in Utrecht even te meeten + natuurlijk heerlijk te genieten en mijn lach proberen in te houden bij jullie LIVE podcast 🙂

  Ik hoop er alsnog bij te zijn, greetz,

  Meike

  p.s. Volgens mij is mijn vriend nog een lieverdje wat betreft ruziemaken, vergeleken bij jullie.. Geen idee of het mannelijk is of niet.. wel erg 😀