Man man man, de podcast X Podimo

14 april 2022

Man man man, de podcast gaat verhuizen! En wel per direct, naar Podimo. In deze mini-aflevering leggen we uit wat er gaat gebeuren en wat er voor jou verandert. Spoiler: alles. Maar op een leuke manier!

Vanaf nu vind je de podcasts van Man man man exclusief in de app van Podimo. Daar maken we vanaf 22 april 2022 wekelijks (!) nieuwe afleveringen, waarin we de week, het leven en elkaar bespreken. Wil je niet missen!

Een abonnement op Podimo kost 4,99 euro per maand. Daar krijg je natuurlijk niet alleen ons voor, maar nog veel meer. Titels die je al kent, spannende audioboeken en nieuwe podcasts! Via podimo.nl/manmanman krijg je 90 dagen gratis. Dat zijn drie maanden!

Voor ons is het een enorm avontuur en we hopen dat je de sprong met ons waagt. Bij Podimo zijn we het hele jaar te vinden en zijn al onze nieuwe afleveringen reclamevrij. Winst voor iedereen! We zien je daar.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Één reactie op “Man man man, de podcast X Podimo

  1. Marjolein Gauthier apr 16, 2022

    Hoi hoi, ik ban al een paar dagen bezig om Podimo aan de praat te krijgen maar het is niet gebruikers vriendelijk – of misschien niet als je in de USA woont. Wat een nachtmerrie. Ik heb eindelijk een 6 maanden trial opgezet maar krijg nu geen link naar de app, of althans, geen link die werkt. Podiomo reageert ook niet als ik ze een berichtje stuur. Ik vraag me af of ze de app ook in de USA app store hebben geactiveerd of niet. Vooralsnog no joy!

    Ik zou het super jammer vinden als ik jullie podcast niet meer kan luisteren. Ik ben opnieuw bij seizoen een begonnen en het is nog steeds super leuk en ik word oprecht blij van jullie geouwehoer. 🙂

    Hopelijk wordt dit snel opgelost want nu is het niet meer zo leuk…
    Succes!