Man man man, live! (uitverkocht)

28 maart 2019

Update: Oeps. Binnen 24 uur zijn alle kaarten uitverkocht! Dat hadden we nooit verwacht. We gaan er een te gekke avond van maken en meteen kijken of we dit vaker kunnen doen. Natuurlijk geven we ook snel nog wat kaarten weg! ♥️

Na het plezier van het opnemen van onze laatste aflevering van vorig seizoen in theater Het Huis, doen we dat aan het einde van deze reeks opnieuw! Aan het begin van de zomer (zaterdag 22 juni) nemen we aflevering 10 van Man man man, de podcast live op in theater Kikker, Utrecht. En jij kunt er bij zijn!

Theater Kikker ligt in hartje Utrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met een beetje mazzel is het die zaterdag nog lekker weer ook en kun je de hele dag genieten van de stad in de zon. Lijkt ons een perfecte combinatie!

Zaterdag 22 juni, 21.00 uur: Man man man, de podcast live.
Theater Kikker, Utrecht

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 4 reacties op “Man man man, live! (uitverkocht)

 1. Jaaaaaa! Lijkt me heel leuk om samen met mijn beste vriendin Femke heen te gaan. Jullie maken echt elke keer mijn dag met jullie podcast!

 2. Demi Rombouts apr 1, 2019

  Hoi hoi,

  Wat ontzettend jammer, ik ben de kaartjes misgelopen! Zijn er misschien nog mogelijkheden om aan twee kaartjes te komen?

 3. bart.thomas apr 3, 2019

  Neuh!! Ben nu pas de podcast aan het beluisteren en zie dus dat Man, man, man ( live ) al is uitverkocht 🙁

  Mochten er nog ergens kaartjes verkrijgbaar zijn, dan hoor ik dit heel graag!

 4. Domien apr 10, 2019

  Hi all, we hebben op dit moment helaas echt geen extra kaarten (of een nieuwe datum) achter de hand. We mogen nog een paar tickets weggeven, dat wel. Houd daar de podcast en onze Instagram-pagina (@manmanmancast) in de gaten.