Online Radio Awards gewonnen!

9 oktober 2019

Vandaag werden in Hilversum de Online Radio Awards uitgereikt en… we hebben gewonnen! In allebei de categorieën waar we genomineerd in waren, mochten we een prijs mee naar huis nemen.

De mooiste: we zijn gekroond tot ‘beste podcast’! Dankzij jouw stem en dit gloeiende juryrapport: De podcast-hosts van ‘Man Man Man, de podcasts’ zijn zeer goed op elkaar afgestemd. Presentatoren zijn echte vrienden en dat is te merken in de evenwichtige en authentieke presentatie. De herkenbare mannen-onderwerpen, die zij in de uitzending bespreken zijn niet alleen interessant voor mannen, maar ook vrouwen. Het voelt soms net of ze gewoon bij je op de bank zitten. De jury waardeert ook de toegankelijke wijze hoe zij met adverteerders omgaan. 

Daarnaast won Domien de award voor ‘beste presentator’. De jury: Domien ging vorig jaar van 3FM naar Qmusic. In zijn zeer succesvolle podcast leren we hem echt kennen. Een veelzijdig presentator die in zijn podcast tot bloei komt en zijn luisteraars blijvend aan zich weet te binden.

Dankjewel voor het stemmen! We drinken een biertje op je.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *