Seizoen 7 live in de Dom!

20 september 2021

WE GAAN WEER BEGINNEN!! Seizoen 7 van Man man man, de podcast komt er aan. Op 7 oktober zijn we terug in je favoriete podcast-app.

Die eerste aflevering nemen we op dinsdagavond 5 oktober op in Utrecht. In de Dom! We zijn ongelooflijk trots dat we daar te gast mogen zijn en nodigen jou (+1) graag uit om mee te komen luisteren.

Dinsdag 5 oktober, 20:30 (einde 22:30). Domplein, Utrecht.

We hebben plek voor zo’n vijftig mensen. Dat is heel, héél weinig, dus we moeten een selectie uit alle aanmeldingen maken. Na het weekend van 25/26 september verzenden we zo snel mogelijk reactie. Als je je aanmeldt, gaan wij er van uit dat je ook echt kunt komen. Zo niet, laat ons dat dan alsjeblieft tijdig weten. Pas met een persoonlijke bevestiging is je plekje tijdens de liveshow definitief gereserveerd.

Onze Vrienden van de Show kregen natuurlijk een eerste kans op inschrijving. Ook Vriend worden om altijd als eerste op de hoogte te zijn? Klik hier.

Toegang tot de live-opname van S07E01 kan enkel worden verleend na het kunnen tonen van een geldig coronatoegangsbewijs.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 6 reacties op “Seizoen 7 live in de Dom!

 1. Daniele Savelberg sep 21, 2021

  Enorm enthousiast. Hoppake meteen aangemeld maar ik weet helemaal niet wat de kosten zijn die hierbij komen kijken. Haha heel fijn dat ik mezelf bij jullie kan zijn.

  Uiteraard alle seizoenen aan het inhalen. WIJ hebben er zin in!!

  • Bas, Chris en Domien sep 22, 2021

   Precies nul euro! Als je wordt uitgenodigd op een feestje, hoef je natuurlijk niets te betalen. 😉

 2. Hey,
  Ik was benieuwd of de uitnodigingen al gestuurd ware. Heb me namelijk gelijk aangemeld vorige week toe ik de mail kreeg en ben erg benieuwd.

 3. Wij willen graag bij de show zijn! Lijkt ons zo lachen!! We willen het zo graag als vriendinnen uitje doen, want samen hebben we ook Podimo genomen om naar jullie te luisteren!