Stuur ons een appje!

28 mei 2020

Omdat het 2020 is, hebben we iets hypermoderns: een eigen telefoonnummer! Je kunt ons er niet op bellen, maar wel appen. Als je een belangrijke vraag hebt, bijvoorbeeld. Als je die inspreekt, kunnen we ‘m laten horen in één van onze volgende afleveringen!

App ons:

06 42 24 39 07

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 8 reacties op “Stuur ons een appje!

 1. Willemijn jun 11, 2020

  Ik heb net jullie podcast ontdekt (jaja, ik ben wat traag) ontdekt. Ik woon sinds kort in Taipei en reis heel veel, in de metro en op de fiets. En elke keer pis ik bijna in mijn broek van het lachen, zeker met de poep-podcast in seizoen 1… En dan word ik toch echt een beetje raar aangekeken door de keurige Taiwanezen hier, hahaha.. Wat een extreem grappig trio zijn jullie samen. Dank voor de gein!

  • Anita sep 25, 2020

   Hoi

   Ik las dit toevallig. Als je ben uitgeluisterd kan je ook de podcast ‘echt gebeurd’ luisteren.
   Dat is ook lachen en huilen 😁

 2. Karin jun 18, 2020

  Hallo mannen!
  Man man man man man wat moet ik vaak lachen om jullie. Ik luister naar jullie podcast tijdens het hardlopen en vaak lach ik hardop mee. Maar ik heb ook een keer keihard lopen huilen, vanwege een emotioneel verhaal van een van jullie. Dat is onhandig joh tijdens het lopen. Ik ben pas bij seizoen 2 dus ik weet dat ik nog heel wat voor de boeg heb. Geweldig jongens! Ga zo door. Dat ik inmiddels een eigen poep incident heb doorgemaakt mede dankIj jullie vertel ik lekker niet.

  Groetjes!!
  Karin

 3. Ik vind dit een leuke podcast ga zo door,

 4. Soezastijl 😋 jun 28, 2020

  Echt een super podcast. Ik zit hier de hele dag naar te luisteren 🙂
  Het is ook leuk voor vrouwen (en voor meisjes want ik ben 12 haha)
  Tip: vooral doorgaan met deze podcast!!! 😉👍

 5. Astrid Van Dyck sep 12, 2020

  Hey man man mannen,
  Eerst en vooral: ik ben echt gigantisch blij dat jullie naar Antwerpen komen!!!
  Maar nu wil ik tickets boeken voor 2 personen en zie dat er nog zijn, maar ik kan ze niet boeken.
  Willen jullie mij niet zien, of doe ik iets fout ?

  Doe zo door alsjeblieft!!!
  Groetjes
  Astrid Van Dyck

  • Domien sep 14, 2020

   Ha Astrid. We zijn bang dat de tickets zijn uitverkocht. Tenminste, de plaatjes direct naast elkaar. Ik zou contact opnemen met het theater voor vervolgvragen! Groet, Domien

 6. Manon apr 25, 2021

  Hoi mannen, een stichting die in mijn ogen echt een extraatje kan gebruiken is stichting kinderdroomwens. Zij organiseren activiteiten voor kinderen die ziek zijn en voor kinderen met een beperking. Zo organiseren ze kanjerdagen maar ook de familie vierdaagse waar hele gezinnen een paar dagen mee naar toe kunnen. Zo kunnen de kindjes even vergeten dat ze ziek zijn, maar worden ook de ouders ontlast. Ze organiseren ook boostcamps voor jongeren. Een weekend waarin je je problemen aan kan pakken met andere lotgenoten. Ik ben hier zelf mee naar toe geweest en dat heeft me ontzettend geholpen. Ik denk dat deze boostcamps heel belangrijk gaan zijn in deze tijd waar jongeren toch af en toe een beetje worden vergeten.

  Op de site kan gedoneerd worden! Het zou echt geweldig zijn als jullie deze stichting uit zouden kiezen!

  Groetjes,
  Manon