Is er meer tussen hemel en aarde? Zit je lekkerder in je lijf als je werkt aan je geest? We praten over spiritualiteit en alles waarvan wij denken dat het er bij komt kijken. Zet de klankschalen maar klaar!

Deze podcast bevat een commerciële samenwerking met Miele.

Bestel ‘Man man man, het boek’ (gesigneerd)

We hebben een boek geschreven! En dat is te koop. Sterker nog: willen het voor je signeren!Leuk om te lezen, leuk om te geven.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 6 reacties op “S06E03: Spiritualiteit

 1. Nadine mrt 18, 2021

  Hoi,
  Ik ga over een paar weken xtc doen met vrienden en ik vroeg me af nog jullie nog een keertje afspeellijst hebben? We hebben zin om even lekker te gaan dansen 🙂

 2. Monique mrt 18, 2021

  Ha mannen ik wou ff zeggen: ik heb nooit een seance/ouijiboard gedaan maar ik raad het jullie echt sterk af. Doe dat soort dingen niet uit nieuwsgierigheid want ik ben er van overtuigd dat er veel meer is dan wij waarnemen. Andere dimensies, entiteiten, demonen enz. Als je aktiviteiten doet zoals een ouijiboard enz zet je een “poort” open zodat deze entiteiten je kunnen bereiken. Ook na de seance. Verdiep je maar eens in ervaringen van mensen en laat jullie informeren door iemand die er verstand van heeft. Als jullie het daarna dan toch echt nog willen doen doe het dan inderdaad met een medium erbij. Maar…ik zou zeggen: niet doen! Richt je op positieve energien in het leven!

 3. Hoi mannen!

  Ik zat jullie podcast te luisteren en ik heb echt genoten!
  Ik ben student Sociaal Werk en ik wilde graag even reageren op het verhaal van Domien en zijn coach. Hij had het over systeemtherapie. Systeemtherapie wordt voornamelijk ingezet binnen gezinnen. Systeemtherapie gaat er echt om dat je kijkt naar hoe gezinsleden (of andere mensen binnen een groep) elkaar beïnvloeden. Systeemtherapie is dus geen individuele therapie.
  Als je naar een psycholoog (of een ander iemand gaat waar je mee wilt praten) dan zal diegene (als het goed is) er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij erachter komt wat er aan de hand is. Een psycholoog biedt jouw handvatten waardoor jij verder kan met je leven en hij of zij zal je helpen om verbanden te leggen. Uiteindelijk moet je het namelijk zelf doen. Een psycholoog (of andere hulpverlener) zal nooit jou een oplossing geven. Je moet het toch een beetje zelf doen :). Sterker nog: in de opleiding van sociaal werk wordt altijd gezegd: nooit adviezen geven aan je cliënten.

  Ik wens jullie allemaal heel veel succes en ik blijf naar jullie podcast luisteren.
  Alleen maar liefde voor jullie!
  ❤️

 4. Kelly mrt 28, 2021

  Lieve Bas Chris en Domien

  Allereerst wil ik zeggen dat ik jullie podcast echt super tof vind! Ik moet altijd zo erg om jullie lachen, ook altijd om Chris met zijn flauwe grapjes hahaha. Het maakt mijn ochtend een stuk leuker! Ik ben Kelly (23 jaar) en ben afgelopen jaar ook beetje begonnen met het boeken kopen en niet allemaal lezen zoals Chris haha maaaaar er dus wel 1 boek, Master Your Mindset van Micheal Pilarzyk, die ik wel heb gelezen en echt heel goed vind. Zijn podcast “Leef je mooiste leven” ben ik begonnen met luisteren en zit vol met tips, en inspirerende gesprekken. Ik vind ze zelf ook motiverend en wellicht jullie ook. Wss kennen jullie hem wel aangezien hij ook bij 538 radio heeft gewerkt. Hij heeft net zo’n chille radio stem als jullie! Zijn boek en podcast hebben meer te maken met zelfontwikkeling, maar hij is ook wel spiritueel en heeft al veel in z’n leven meegemaakt!
  Nou hopelijk vinden Domien en Chris het wat, of niet en dan is t ook goed groetjes xxx

  PS JA BAS PROBEER HET OUIJA BORD IK BEN ECHT VET BENIEUWD. Maar ik snap ook als jullie niet durven ! Oeeehhhhh

 5. Hey mannen !! Heerlijke aflevering dit. Zelf heb ik een eigen reiki praktijk en zie, voel en beschrijf ik de energie van anderen tijdens een behandeling. Ondanks dat ik dit kan en doe stel ik mezelf nog steeds dezelfde vragen als jullie doen. Ik geloof in energie en dat je dat zeker kan voelen ( zo heel gek is het niet ;)) maar tegelijk Snap ik er ook de ballen niet van want het is niet tastbaar. Maargoed ik doe het en het werkt voor mij en voor de mensen die bij mij komen. Je er voor open stellen kan alleen maar je leven verrijken zonder zweverig te doen. Als het werkt voor jou doe het dan ook gewoon 😀!

 6. Debora apr 18, 2021

  Man, man, man heren dat was me weer een afleveringetje. Ik dacht misschien willen je eens verdiepen in echte spiritualiteit, in plaats van alleen glaasjes draaien en andere gekkigheid. Daarom nodig ik jullie van harte uit voor een alphacursus, dat moeten jullie als echte alphamannen wel aanspreken denk ik.
  Het is niet echt met klankschalen en kazen, dus dat is een gemiste kans, maar het kan alsnog heel interessant zijn. Vraag maar aan Wietze, Chris.