Vallen en opstaan op de weg naar zakelijk succes! We hebben onze nette pakken aangetrokken om te praten over ondernemen. Zijn wij geboren ondernemers? En waarom zou geld willen verdienen een nare bijsmaak hebben?

Deze podcast bevat een commerciële samenwerking met Miele.

Bestel ‘Man man man, het boek’ (gesigneerd)

We hebben een boek geschreven! En dat is te koop. Sterker nog: we willen het voor je signeren! Leuk om te lezen, leuk om te geven.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 12 reacties op “S06E06: Ondernemen

 1. Ik ga zeker betalen voor extra content. Kom maar op!
  1x per week is echt te weinig voor de leukste podcast.

  • Maartje apr 9, 2021

   Ik ben 100% voor extra content!

   En op gebied van merchandise, zou ik zelf eerder voor het linnen tassie gaan, dan voor een shirtje of en trui! Maar dat is mijn mening, doe ermee wat je wilt 😉

 2. Thijs apr 7, 2021

  Jammer dat jullie in een groot reclame blok zijn veranderd…….

  • Domien apr 7, 2021

   Daar ging de aflevering ook wel een beetje over, Thijs. 😉

  • Kom maar op met die man man man sokken! Een klein detail aan je outfit om niet al te opvallend bekend te maken dat je fan bent 😉

   Want er mee te koop lopen is leuk, maar niet altijd passend, waar sokken altijd kunnen tegenwoordig

 3. ik moet eerlijk zeggen dat 1 aflevering per week echt niet teveel is!
  ik zou ook graag mee willen doen aan een platform om jullie te steunen voor extra content.

 4. Floris apr 7, 2021

  Ik zou als idee voor de ruimte graag voorleggen… het man man mantoor / het mantoor!

 5. Fenna apr 8, 2021

  Hoi Chris, Domien en Bas,

  Hoewel ik altijd met heel veel plezier naar jullie podcast luister, moet mij na het beluisteren van deze aflevering toch iets van het hart… Ik wil eigenlijk niet zeiken, want ik snap heel goed dat het ontzettend leuk is om het ‘Man man man, de podcast’ imperium uit te breiden, maar ik wil jullie toch even wijzen op het feit dat er bij de productie van t-shirts en linnen tasjes behoorlijk wat waterverspilling en -vervuiling komt kijken, en dat ik hoop dat jullie daar ook bij stilstaan wanneer jullie kijken naar de mogelijkheden om ‘Man man man’ merchandise op de markt te brengen. Verder hoop ik dat jullie me deze kritische noot niet kwalijk nemen, want nogmaals, ik wil echt niet zeiken, en ik gun jullie de inkomsten zodat Chris niet alleen zijn studieschuld kan aflossen, maar ook kan investeren in nog hondermiljoenmiljard designprullenbakken en andere dingen om het kantoor (keet, clubhuis, scharrelschuur, Manmanmancave, wat de naam ook wordt) aan te kleden.

  Lieve groetjes,
  Fenna

 6. Thijs H apr 8, 2021

  Tip van Thijs: Een naam voor jullie nieuwe kantoire kan zijn, DE KROEG, kan je een tapje installeren met man man mangobier ofzo.

 7. Ellen apr 9, 2021

  Het Mannarium? Hunkhok?

 8. Ik wil wel een paar van die mooie manmanman sokken!

 9. Ha mannen, even over jullie podcast ondernemen:
  Jullie hebben een geweldig product, heel veel mensen genieten daarvan. En het is niet meer dan normaal dat daar inkomsten tegenover staan: MEER DAN VERDIEND zou ik zeggen! En hoe meer winst jullie maken, hoe meer belasting jullie betalen en daarmee bijdragen aan de samenleving (goed onderwijs, zorg, duurzame energie). Tegen de tijd dat jullie 52% moeten gaan afdragen moeten jullie pas gaan piepen (of niet).
  En Bas, ik wil een offerte bij je opvragen voor het produceren van 4 podcasts (tussen september 21 en april 22).
  Groet, Martinet