Lang geleden dat we praatten over muziek, één van onze lievelingsonderwerpen. Welk concert zagen we als laatst? Zijn we muzikaal religieus aangelegd? En welke gekke liedjes hebben we ontdekt? Bas primeurt zijn Bruce Springsteen-podcast en Domien vertelt meer over zijn avontuur als drag queen in Make Up Your Mind!

Deze podcast bevat een commerciële samenwerking Miele.

Luister de Springsteen Podcast!

Beluister de eerste twee afleveringen van Bas’ Springsteen Podcast.

Word Vriend van de Show

Er is een plek voor nóg meer Man man man, de podcast. Bij Vriend van de Show vind je alle reguliere afleveringen (zoals je gewend bent), maar krijg je als Vriend ook extra content. En dat voor maar € 4,50 per maand! Dat is minder dan de prijs van een medium Big Mac-menu en nog lekkerder ook. Word ook Vriend!

Hét cadeau voor deze zomer: het ‘man man man kratkussen’!

Zo maak je van ieder kratje bier een comfortabel zitje. Lokaal geproduceerd en handgemaakt. En je kunt ‘m helemaal personaliseren want we graveren ook je naam erin. Bestel ‘m nu in ons winkeltje!

Bestel ‘Man man man, het boek’ (gesigneerd)

We hebben een boek geschreven! En dat is te koop. Sterker nog: we willen het voor je signeren! Leuk om te lezen, leuk om te geven.

Playlist

Alle liedjes die zijn besproken in deze aflevering beluister je in deze handige playlist!

Kai, Anton (Qmusic) en de orka

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 4 reacties op “S06E13: Muziek

  1. Saskia mei 26, 2021

    Ik zit net naar jullie podcast te luisteren, ben ontzettend fan van jullie mannenpraat. Maar die Joep die een vraag stelde is toch gewoon een Arie Boomsma “hearalike”? Ik zweer het je ik dacht dat hij het was, te grappig.

  2. Ik ben wel heel benieuwd, maar ik kan het fragment van Kai Merkx en de orka’s niet vinden