Na een (best wel lange) zomerstop beginnen we op 7 oktober aan seizoen 7. Maar we hebben nu al iets speciaals als opwarmertje. Voor ’t eerst hebben we een hoofdgast aan tafel. En niet zomaar één: Ed Sheeran! Op 29 oktober 2021 verschijnt zijn nieuwe album = (Equals) en in deze bijzondere aflevering praten we aan de hand van zijn muziek met hem over zijn idee van mannelijkheid. Over het krijgen van kinderen, onzeker zijn in je relatie en werken aan je droom als niemand in je lijkt te geloven.

(If you are a non-Dutch listener: skip to 9:58 and enjoy our chat with Ed Sheeran.)

Ed Sheeran =

Vanaf 29 oktober is = (Equals) het nieuwe album van Ed Sheeran overal te koop en te streamen!

Word Vriend van de Show

Er is een plek voor nóg meer Man man man, de podcast. Bij Vriend van de Show vind je alle reguliere afleveringen (zoals je gewend bent), maar krijg je als Vriend ook extra content. En dat voor maar € 4,50 per maand! Dat is minder dan de prijs van een medium Big Mac-menu en nog lekkerder ook. Word ook Vriend!

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 3 reacties op “S07E00: Ed Sheeran

  1. Ashley Oudshoorn okt 7, 2021

    Hooowlt! Wat hebben jullie dit goed gedaan! Zoveel meer te weten gekomen, zo persoonlijk is die bijna nooit! Top gedaan, met heel veel plezier geluisterd!!

  2. Kim Hoogendam okt 7, 2021

    Waaauw wat een geweldig interview!! Hebben jullie echt top gedaan mannen. Het voelde als een gesprek onder vrienden, echt super om naar te luisteren!!

  3. Dit is zonder twijfel het leukste interview met een bekend persoon dat ik ooit heb gehoord! En hij vond het zelf ook echt leuk! Juist door aan de hand van jullie stellingen te gaan kletsen wordt het een heel open gesprek. Ik pleit er eigenlijk voor dat jullie dit vaker moeten doen… 🙂