Pssst. Joehoe. Hallo? Jaaaa, we zijn weer terug! Eventjes terug in open water, om te kijken of we nog kunnen zwemmen zonder bandjes. Al meer dan een jaar zijn we niet meer te beluisteren via Spotify of Apple Podcasts, maar nu komen we even om je hoekje kijken. Van ons mag iedereen horen wat we tegenwoordig doen! Eenmalig, dat wel. Maar wie weet denk je na deze aflevering wel: deze jongens heb ik gemist, eindelijk tijd om met ze mee te verhuizen. Je vindt ons wekelijks bij Podimo.

Bekijk deze podcast

Je kunt deze aflevering niet alleen beluisteren, maar ook bekijken op YouTube. Check ons kanaal en loer lekker mee.

Twee maanden gratis Podimo

Tot en met 30 juni 2023 krijg je twee maanden gratis Podimo (klik)! Dat betekent eindeloos luisteren naar Man man man, de podcast. Wekelijks bespreken we de week, het leven en elkaar. Meld je snel aan en begin met luisteren én kijken: podimo.nl/manmanman.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 3 reacties op “In open water

 1. Jantine jun 28, 2023

  Jullie zijn weer genoemd in de vrouwmibo podcast!! Over de afwijzing..

 2. Janneke mei 4, 2024

  Jaaa hallo daar. Ik heb even een berichtje voor chrissie b. Jou adhd, wat een gedoe en ook zo herkenbaar. Gelukkig heb ik geen gigantische studieschuld maar ik kan me wel heel goed voorstellen hoe het voelt allemaal. Ik ben 4 jaar geleden geconstateerd met add en adhd. Inmiddels ben ik 30 jaar. Toen ik op de middelbare school zat kon ik niet goed leren, ik haalde vreselijk slecht cijfers en begon me enorm dom te voelen terwijl ik absoluut niet dom ben. Er was een jongen in mijn klas die duidelijk adhd had en daarom een pasje had. Zodra er een toets was mocht hij dat op een andere manier doen, hij kreeg meer tijd en mocht sommige toetsen ook mondeling maken. Iets wat voor mij enorm geholpen zou hebben. Want dit heeft echt een gigantische deuk in mijn zelfvertrouwen gegeven. Helaas wist ik op dat moment niet van mezelf waarom ik toch niet goed was in leren. Ik heb ook adhd maar bij mij uit het zich op een andere manier, zoals iedereen zijn eigen manieren heeft. Na vele jaren begrijp ik dus waarom ik ben zoals ik ben en kan ik hier goed mee om gaan. Maar ik heb altijd nog een vervelend gevoel als ik aan die middelbare schooltijd terug denk. Het voelt zo oneerlijk! Ik wist het allemaal wel maar het lukte me niet, zelfs mijn ouders hebben regelmatig mijn huiswerk gemaakt. Omdat ik mijn huiswerk onbegrijpelijk vond. Waarom z’n moeilijke uitleg voor zoiets makkelijks? Ik wist alle antwoorden wel maar de manier waarop ze het van me wilde weten begreep ik niet. Nou ja, hierbij wil ik graag laten weten dat ik me zo goed kan inbeelden hoe Chris zich voelt. Het is belachelijk, oneerlijk en ik kan me hier echt boos over voelen. En er zijn een hoop mensen die zijn zoals wij, er moet toch een fatsoenlijke regeling komen denk ik dan. Zo bij deze was dit een steuntje in de rug, ik hoop dat het helpt haha. Je krijgt je geld er niet mee terug helaas, als ik het had zou ik het geven.

  Groetjes janneke

 3. Erg geforceerde teksten die quasi leuk moeten lijken en vooral zelf hard lachen en lekker over elkaar heen schreeuwen met het idee nu mag ik wat leuks zeggen. Zoooo fout!
  Je hoort joep vh hek of welke cabaretier toch ook niet om zijn grappen lachen!
  Gewoon lekker door gaan en veel eh’s en eh’s in verwerken.
  Hendrik