Man man man, de podcast is verhuisd! Vanaf nu luister je onze nieuwe afleveringen bij Podimo. In deze mini-aflevering leggen we uit wat er voor jou verandert. Spoiler: alles. Maar op een leuke manier!

Vanaf nu vind je de podcasts van Man man man exclusief in de app van Podimo. Daar maken we vanaf 22 april 2022 ook wekelijks (!) nieuwe afleveringen, waarin we de week, het leven en elkaar bespreken. Wil je niet missen!

Een abonnement op Podimo kost 4,99 euro per maand. Daar krijg je natuurlijk niet alleen ons voor, maar nog veel meer. Titels die je al kent, spannende audioboeken en nieuwe podcasts! Via podimo.nl/manmanman krijg je 90 dagen gratis. Dat zijn drie maanden!

Voor ons is het een enorm avontuur en we hopen dat je de sprong met ons waagt. Bij Podimo zijn we het hele jaar te vinden en zijn al onze nieuwe afleveringen reclamevrij. Winst voor iedereen! We zien je daar.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 44 reacties op “Man man man bij Podimo

 1. Nathan apr 15, 2022

  Hoe en waar kan je nu dan alle oude Vriend van de Show-afleveringen terug luisteren?

 2. Maartje apr 15, 2022

  Echt verschrikkelijk jullie zijden dat dit de podcast gratis was en dan knal je het achter een betaalmuur

 3. Gaan jullie ook weg van Spotify?

 4. Enola apr 16, 2022

  Klopt het dat jullie de eerste 5 seizoenen ook van Spotify gehaald hebben? Staan die wel nog op podimo? En gaan de laatste seizoenen er ook nog vanaf? Hoop het namelijk nog even niet.

  • Domien apr 19, 2022

   Bij Podimo vind je al onze afleveringen zoals we die de laatste jaren hebben gemaakt.

 5. Mariska apr 16, 2022

  Nou, echt ontzettend jammer. En ook wel een teleurstelling. Ben heel benieuwd waarom, wat er ging wat veranderen, maar dit zag ik niet aankomen. Ik zal jullie missen!

  • Domien apr 19, 2022

   Waarom: omdat Podimo ons de kans biedt om onze ambities waar te maken. Daarnaast geloof ik persoonlijk heel erg in de toekomst van podcasting en zet Podimo een grote en belangrijke stap in het bereikbaar maken van die toekomst.

   • Kevin apr 20, 2022

    Waarom? Omdat jullie nu exclusief op een waardeloze app zitten. Amper degelijke content, vreet MB’s en heeft zelfs geen toegang tot carplay. Met andere woorden, waardeloze app. Ik ga zelfs geen 2 dagen van mijn proefabo gebruiken. Jammer, ga jullie missen, net als veel van jullie trouwe luisteraars. Volgende thema misschien: hoe zijn wij als mannen als we verblind worden door het snelle geld en daardoor ons product kapot maken…

 6. Kevin apr 18, 2022

  Ontzettend jammer,

  Net begonnen met een ‘rewatch’ via Spotify. Was inmiddels bij seizoen 4, maar opeens alles weg…
  Ik betaal inmiddels al zat abonnementen, waaronder Spotify. Jammer, maar ik ga niet nog een abonnement afsluiten.

  Snap dat jullie ook wat moeten verdienen, wens jullie dan ook al het succes! Ga jullie missen

 7. Thomas apr 19, 2022

  Jammer dat jullie weggaan! Zoals ook in de andere comments wordt gezegd begrijp ik het wel, alleen is het jammer dat alles van spotify gaat. Maar ja, anders gaat niemand een abonnement afsluiten natuurlijk😉. Ik was ook opnieuw begonnen vanaf seizoen 1, maar dat gaat m helaas niet meer worden. Bedankt voor alles, jullie hebben me vaak laten lachen op de fiets, tijdens werk en thuis. Succes!!

  • Domien apr 19, 2022

   We gaan niet weg, we verhuizen naar Podimo. 😉

   • Thomas apr 21, 2022

    Dat klopt haha, maar een abonnement zit er voor mij niet in, dus in mijn ogen “zijn jullie weg”😁. Maar nogmaals, ik begrijp het en succes met de podcast. Ik ben allang blij dat ik een reactie heb gehad🙂

   • Jolanda van de ven mei 1, 2022

    Hoi mannen
    Wat heb ik (vrouw 53 jaar) genoten van jullie afleveringen, en ook veel geleerd (nooit te oud om te leren(θ‿θ)) over mannen en veel herkenbaarheid!
    Ik vind het echt jammer dat jullie naar een betaalde site gaan(alles wordt duurder,ik heb al wat dingen moeten opgeven,en nu dit ook)
    Waarom gaan jullie naar een betaal site? Ik zal niet de enigste zijn die niet mee kan.
    Maar toch bij deze dank voor de leuke verhalen,en veel plezier verder.

 8. Anish apr 19, 2022

  Ik reageer normaal nooit nergens op… maar dit is toch een jammere stap. In de wereld van online media, bereikbaarheid, vindbaarheid, groei etc. Om dan weer in het zoveelste betaalde platform te gaan zitten is toch wel bijna crimineel te noemen… echt echt heel jammer. Ik wou al niet eens een spotify abbo, laat staan een podi-whatever abbo…

  Ik hoor jullie zeggen… ‘we zijn niet weg’… ‘je kan ons nog vinden’…. ‘We gaan gewoon door’… maar dit is echt niet gunstig voor ons als luisteraars… en zijn wij niet tenslotte waar een podcast om gaat… haar luisteraars…

  • Domien apr 20, 2022

   ‘Crimineel’ lijkt me een beetje overdreven, Anish. Voor niets gaat de zon op. Als je niet wilt betalen voor creatieve content (want blijkbaar is Spotify al te veel voor je) moet je dat vooral niet doen. Maar dat is dan niet onze schuld en het lijkt me fair om dat ook niet zo te brengen.

   • Anish apr 20, 2022

    Ok Domien, fair enough, mijn teleurstelling heeft wat de overhand genomen denk ik… misschien heb ik mij wat sterk uitgedrukt. Mijn excuses daarvoor. Ik vind jullie podcast gewoon echt top! En betaal daar graag voor, wat ik naar mijn weten al deed via spotify. Dus betalen is niet de issue, maar nog een abbo op het zoveelste platform wel… ik denk dat ik het gewoon niet helemaal begrijp… kregen jullie dan niet betaald via spotify? Of krijgen jullie nu gewoon meer betaald?

    • Domien apr 22, 2022

     Als je een podcast maakt, krijg je in de basis nul euro. Van niemand. Ook niet van Spotify, ook al betaal jij hen wel. De inkomsten die wij genereerden kwamen voort uit adverteerders, die heb je ongetwijfeld gehoord. Maar het is niet zo dat we bij het openen van onze brievenbus bedolven werden onder de bedrijven die zakken geld onze kant op slingerden. De advertentiemarkt voor podcasts is te klein voor de grootte van het medium. Met deze overstap naar Podimo zeggen we gedag tegen adverteerders, maar kunnen we wel wekelijks een aflevering maken. Ik snap dat het vervelend is om nóg een abonnement te moeten nemen, maar voor makers is Podimo een heel spannende en nieuwe mogelijkheid om op hoog niveau content te maken. Daarom, overweeg eens om de aanbieding van zes maanden gratis te nemen en zie daarna verder.

 9. Marjolein Gauthier apr 20, 2022

  Echt heel jammer dat ik nu niet meer kan luisteren naar jullie podcast. Ik had er best een abonnement voor over gehad maar Podimo is niet beschikbaar in de USA waar ik woon. En ook ik was weer opnieuw begonnen met luisteren maar al de oude podcasts zijn nu ook weg. Ik snap dat jullie het niet gratis kunnen blijven doen, maar jullie weten dat ook vele mensen in het buitenland de podcast luisteren, die luisteraars ben je nu kwijt. Echt jammer.

  • Domien apr 20, 2022

   Jaaaa, dat vinden wij ook heel jammer! Hopelijk breidt Podimo snel haar beschikbare gebied uit en komen we elkaar in de toekomst weer tegen.

 10. Merlijn apr 21, 2022

  Niet te druk maken om die zure reacties. Volkomen logisch dat jullie ook iets van geld willen verdienen ipv de manier waarop Spotify het regelt. En die 5 eppies… Neem een krantenwijk, je krijgt er 1000 euro extra voor! 😘

 11. Man man man apr 22, 2022

  Langzaam maar zeker gaan we weer terug naar de oude manier. Lekker illigaal downloaden gewoon, love it!

 12. Liane apr 25, 2022

  Hoi Mannen
  Ik heb mij natuurlijk gelijk aangemeld op Podimo om jullie podcast te kunnen blijven luisteren en was toch enigzins erg verbaasd dat ik zag dat ik helemaal geen 6 maanden gratis krijg en dat er vanaf 23 juli 9.99 euro per maand wordt afgeschreven.
  Ik heb uiteraard Podimo een bericht gestuurd maar nog niks ontvangen en omdat jullie aangeven dat het 6 maanden gratis is ipv 3 maanden vraag ik het jullie.
  Verder vindt ik jullie podcast dol komisch, eerlijk en geweldig om naar te luisteren.
  Groetjes Liane

  • Domien apr 26, 2022

   Die 9,99 euro is voor een PREMIUM-abonnement. Daarmee luister je ook onbeperkt naar luisterboeken. Niet nodig om ons te blijven beluisteren, dat abonnement kost namelijk 4,99 euro. De drie maanden is denk ik een verkeerde stap die je zelf hebt gezet. Via onze link (podimo.nl/manmanman) krijg je wel degelijk een half jaar. Alle andere links om abonnee van Podimo te worden, geven je inderdaad maar drie maanden. Ik zou je willen aanraden de helpdesk van Podimo nog even af te wachten.

   • L. Bongers mei 2, 2022

    Mij lukt het ook nog steeds niet om een proefabo van 6 maanden af te sluiten, enkel van 3 maanden. Podimo reageert absoluut nergens op, al een week lang niet, en na morgen is de aanbieding afgelopen. Manmanman, kunnen jullie helpen, aub??

    • Domien mei 2, 2022

     Het is heel simpel, je moet naar podimo.nl/manmanman gaan. Meer niet. Daar registreren, that’s all!

 13. Roderick mei 9, 2022

  Heuh kan ik op Podimo ook podcasts in de browser luisteren? Of kan dat alleen in de app?

  Btw, ik zie nu al een stapeltje schoonheidsfouten in hun website zitten, geeft niet veel vertrouwen 😅

 14. Yvonne Roos mei 20, 2022

  Hoi mannen,

  Ik heb afgelopen maandag jullie podcast ondekt en luister non stop tijdens mijn werk. Ik woon in Zweden dus een Nederlandse leuke podcast verslind ik. Heerlijke gezellige podcast 👍🏻 Nu luister ik inmiddels seizoen 3 de aflevering over kinderen. In een van de eerste afleveringen van seizoen 1 zei 1 van jullie dat je de kknderkamer aan het schilderen was want ”nog een week of 3……” Leg uit….🤔

  • Bas, Chris en Domien jun 7, 2022

   Yvonne, we weten helaas niet wat je bedoelt. Wie was precies een kinderkamer aan het schilderen? In welke aflevering?

 15. Dennis jun 4, 2022

  Beste Bas, Chris en Domien,
  Ik luister altijd graag naar jullie afleveringen.
  In jullie laatste aflevering J4A7, vertelde Bas en chris over hun laatste LSD trip. Nu heb ik dit laatst ook gedaan in Drenthe met vrienden en deden 1 hele zegel (200ug). Nu vond ik het alleen erg moeilijk om er in op te gaan en had het gevoel dat ik me verzette. Hebben jullie tips om een goeie leuk trip te hebben. Dus wat voor set en settings werkt goed voor jullie.

  Gr Dennis

 16. Johan jun 23, 2022

  Jammer dit, misschien is jullie reden volkomen terecht, maar uiteindelijk komt alles neer op of de luisteraar er voor wil betalen. In deze dure tijd zijn deze uitgaven de eerste die geschrapt worden denk ik. Ik denk dat dit dus geen goed moment is geweest om naar een nieuw betaalde platform te gaan. Ik ben bang dat jullie dit echt enorm veel luisteraars gaat kosten. Mij helaas ook. Ik heb van jullie genoten, maar ga, net als vele anderen zoals ik de reacties lees, niet nog een abonnement aan.
  Succes mannen!

 17. Sanna jul 17, 2022

  Lieve mannen, willen jullie alsjeblieft ook die podcast over B&B gaan maken? No problemo dat er al een is toch! Zo gelachen om het stukje over B&B de laatste podcast, precies mijn gedachten bij het kijken van het programma haha!

 18. Rachel jul 29, 2022

  Vind het geweldig de lange afleveringen!

 19. Wilco Berkenbosch sep 2, 2022

  Goedemiddag,
  Mochten er nog leuke sleutelhangers zijn en mocht ik bij de 1e 200 zitten. Dan wil ik wel een sleutelhanger haha!
  Hopelijk is Bas op tijd gekomen voor z’n afspraak.
  Wilco “oud klasgenoot van de regenboog” Berkenbosch
  Erve Nijsinck 1
  7773 DH Hardenberg

 20. Remco van der vaart sep 30, 2022

  Wat zou ik graag bij het oebiedoebie festival willen zijn ik luister al jaren naar jullie en altijd de grootste lol om jullie verhalen. En wie weet kan ik nog iets bij dragen aan het kunstwerk bij de veiling.

  Met vriendelijke groeten.

  Remco

 21. Noomi nov 22, 2022

  Hai, ik heb een vraag. Hoe kun je de podcast met beeld zien?

 22. Yvonne nov 27, 2022

  Heel erg jammer dit. Luisterde altijd met heel veel plezier maar ik woon in Australia en de podimo app is hier niet beschikbaar

 23. Manon Sijm dec 9, 2022

  Hoihoi, ik hoorde in jullie laatste podcast dat Domien een kerstdorp wilt gaan bouwen. Weet Domien ook dat dit in het thema Efteling bestaat? Je kunt dus het hele sprookjesbos als kerst dorpje neerzetten! Hier onder een filmpje aan toe als voorbeeld 🙂

  https://youtu.be/m1QYja-RcE0

  Ik vind dit dus echt super gaaf aangezien ik ook ontzettend fan ben van de Efteling!

  Ik luister en kijk elke week met plezier naar jullie podcast! Ga zo door😊

  Liefs Manon

 24. Jenna dec 12, 2022

  Kan domien niet zijn kerst dorp / stad / wereld / universum bouwen in de cave? Hebben jullie gelijk een leuk decor.