Er komt ooit een eind aan, aan dit leven op aarde. Dat is misschien een ongemakkelijk idee, maar wel een goed thema om eens over te praten. Zijn we bang voor de dood? Hebben we een idee wat er hierna gebeurt? En hoe moet onze uitvaart er uit zien?

Deze podcast bevat een commerciële samenwerking met Miele.

Word Vriend van de Show

Er is een plek voor nóg meer Man man man, de podcast. Bij Vriend van de Show vind je alle reguliere afleveringen (zoals je gewend bent), maar krijg je als Vriend ook extra content. En dat voor maar € 4,50 per maand! Dat is minder dan de prijs van een medium Big Mac-menu en nog lekkerder ook. Word ook Vriend!

Hét cadeau voor deze zomer: het ‘man man man kratkussen’!

Zo maak je van ieder kratje bier een comfortabel zitje. Lokaal geproduceerd en handgemaakt. En je kunt ‘m helemaal personaliseren want we graveren ook je naam erin. Bestel ‘m nu in ons winkeltje!

Bestel ‘Man man man, het boek’ (gesigneerd)

We hebben een boek geschreven! En dat is te koop. Sterker nog: we willen het voor je signeren! Leuk om te lezen, leuk om te geven.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 5 reacties op “S06E11: De dood

 1. Sharon mei 12, 2021

  Hoi mannen,

  Ik ben het met Bas eens met dat je nog afscheid kan nemen. Heb vorig jaar afscheid moeten nemen van mijn (bonus) opa. Helaas was hij terminaal ziek en ben blij(klinkt misschien raar) dat ik nog afscheid heb kunnen nemen. Toen was het voor mij ook goed en kon ik het accepteren dat hij zou overlijden. Vier dagen later is hij toen overleden

  Groetjes Sharon

 2. Marjon mei 14, 2021

  Dag mannen,
  Ik luister graag naar jullie podcast. Deze aflevering vond ik bijzonder qua onderwerp.
  Volgens mij had Bas het erover dat hij wel eeuwig wilde leven. Mij lijkt het wat minder, maar ieder zijn ding. Toevallig ben ik een boek aan het lezen waarin de hoofdpersoon ruim 400 jaar leeft. Ik vind het een bijzonder mooi boek. Misschien iets voor Bas? Het heet: het eeuwige leven, geschreven door Matt Haig.
  Zelf denk ik dat het bij de dood niet ophoudt, dat heb ik ook ervaren nadat mijn grote liefde bijna 3 jaar geleden overleed.
  groetjes, Marjon

 3. Over de bootjes: er is een run op boten, gebruikt en nieuw. In Utrecht is er een schreeuwend tekort aan ligplaatsen, dus is het haventje van de aannemer bij Ravenswade spekkoper. Zal dus geen haast maken met reageren…

  Die leBoat-bakken worden meestal gehuurd door mensen die weinig/geen ervaring hebben, maar een leuke vaaarvakantie zoeken. Veel Spanjaarden, Amerikanen en andere toeristen. Dit jaar wat meer Nederlanders… 😉

  De Oudegracht is een doorgaande vaarroute vanaf de Vecht en wordt door veel mensen als spannend maar mooi gezien. Vooral Stadhuisbrug is een dingetje. De huurders van LeBiat krijgen standaard vaarroutes mee en komen dus ook door ons stadsie. En gelijk hebben ze!
  Wij hebben alleen nog meer terrasjes aan het water nodig 🙂

  Als jullie meer willen weten over varen en varen in Utrecht, dan hoor ik het wel. Dank voor de podcast!!

 4. Wat een heerlijke podcast! Gedurende de covid crisis ben ik podcasts gaan luisteren en op de een of andere manier blijf ik bij jullie hangen. Jullie oprechtheid, humor dat is zo ontwapenend. Ik wil jullie bedanken en tegelijkertijd ondanks respect naar partners, be yourself en truthful, heerlijk! Covid heeft er een beetje voor gezorgd dat ik als alleenstaande op een eiland met super slecht weer, ben beland. Maar als ik jullie hoor word ik vrolijk en moet ik lachen. Heerlijk om alles aan te horen en niet hoef te reageren. Keep up the good work! Ondanks alle zure zeik berichten en kritische noot. Jullie maken mijn dag een beetje mooier 🙂
  ###greatandhonestpeople.. terwijl ik totaal geen social media heb. Ga door met wat jullie doen! Respect .

 5. Antoinet Werner jun 3, 2021

  Hoi allemaal,

  Net de aflevering over de dood geluisterd, ik ben niet iemand die snel reageert, maarrrrrr respect voor Domien voor het geluidsfragment van het afscheid van zijn dierbare tante ! Kippenvel en tranen.

  Groetjes Antoinet