Na onze vorige aflevering konden we wel een borrel gebruiken. We trekken de kroonkurk van de fles en hebben het over bier! Over onze kennis ervan, onze lievelingsbieren en we hebben een nieuwtje voor de liefhebber. Santé!

Deze podcast bevat een commerciële samenwerking met Miele.

Hét cadeau voor deze zomer: het ‘man man man kratkussen’!

Zo maak je van ieder kratje bier een comfortabel zitje. Lokaal geproduceerd en handgemaakt. En je kunt ‘m helemaal personaliseren want we graveren ook je naam erin. Bestel ‘m nu in ons winkeltje!

Bestel ‘Man man man, het boek’ (gesigneerd)

We hebben een boek geschreven! En dat is te koop. Sterker nog: we willen het voor je signeren! Leuk om te lezen, leuk om te geven.

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 3 reacties op “S06E10: Bier

 1. Joost mei 5, 2021

  @Bas, door zout te eten tijdens het pilsen hou je vocht vast en hoef je minder vaak naar de wc. Dus bijvoorbeeld chips of friet.

 2. Julia mei 5, 2021

  Beste mannen,
  Stoppen met die ijsblokjes in je wijn, al helemaal die van plastic.
  Koop een paar witte druiven, gooi ze in de vriezer en gebruik die om je wijntje lekker te koelen. Werkt altijd en je wijn verdunt niet. Ook smaakt het niet naar goor plastic 😉
  Alvast een fijne zomer,
  Groetjes!

 3. Jammer dat alcoholvrij bier wordt weggezet als ‘zwangere vrouwenbier’ terwijl het populairder is dan ooit. Had er graag een stelling over gehoord als ‘alcoholvrij bier is geen bier’ maar ik denk dat ik jullie mening hierover weet 😉