Ons lievelingsthema is terug: muziek! We leunen weer lekker achterover en kletsen over de leukste nieuwe liedjes, muziek voor onderweg en zingen als niemand het hoort. Zoeken naar mannelijkheid doen we volgende week wel weer. Of niet, we zien wel even!

Deze aflevering bevat een commerciële samenwerking met HelloFresh en bol.com.

Playlist

Alle liedjes die zijn besproken in deze aflevering beluister je in deze handige playlist!

Luister Basyl24

Geloof Domien nou maar: dit wil je echt. Alle informatie vind je op basyl.streamDit is zijn playlist.

Word Vriend van de Show

Er is een plek voor nóg meer Man man man, de podcast. Bij Vriend van de Show vind je alle reguliere afleveringen (zoals je gewend bent), maar krijg je als Vriend ook extra content. En dat voor maar € 4,50 per maand! Dat is minder dan de prijs van een medium Big Mac-menu en nog lekkerder ook. Word ook Vriend!

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 11 reacties op “S07E08: Muziek

 1. Broes Springstien nov 25, 2021

  Dag heren,
  Weer een heerlijke aflevering. Wel komt de ‘burenbumper’ rond een uur totaal willekeurig over het gesprek heen. Ik denk, ik zeg het even.

  En Bas, ik zie je op mijn tour in 2022 he?

  Cheers,
  Broes

 2. kevin nov 25, 2021

  Ff een reactie op het stukje over “het trucje van Adele kennen we inmiddels wel”: er is een groot verschil tussen herkenbaar en repetitief. Bijvoorbeeld over Queen: ja je kan altijd de iconische stem van Freddie Mercury of de gitaren van Brian May eruit pikken, maar je kan niet zeggen dat alle Queen liedjes op elkaar lijken, Bohemian Rhapsody op zich is al 3 nummers door elkaar (logisch want het is een Rhapsody). En dan hoef je niet zozeer vet groot en bombastisch te gaan doen in alles, minimalisme is ook een stroming die zeer innovatief is 🙂 Maar als je het echt kan gaan hebben over de Adele-formule (voorbeeld hier heh, niks tegen Adele) dan kan het op den duur een beetje 13 in een dozijn worden.
  Zo, heb ik mijn zegje ook weer gedaan, groetjes ✌️

  • Maxim Hartman nov 25, 2021

   MAND!

   • Kevin nov 25, 2021

    Beetje ironisch dit, onder de podcast waarin Chrissy B regelmatig een monoloog van enkele minuten afsteekt. We kunnen niet allemaal de kortste podcast van Nederland maken :p

 3. Bas Louissen (niet de echte) nov 25, 2021

  Ik vind wel dat bij deze aflevering Chris veel te vaak aan het woord is. Laten we binnenkort vergaderen over een eventuele vervanger…

 4. Nico Arkesteijn nov 28, 2021

  Ha mannen,
  Bedankt voor de geweldige tip! Top die Basyl24 lijst. Misschien een domme vraag maar moet hij op shuffle staan? Zie niet echt hoe ze dit anders doen.

  Thanks 🙏🏻

  • Domien nov 29, 2021

   Nee, juist niet op shuffle! Altijd bovenaan beginnen. Shuffle is eigenlijk al geregeld door Basyl zelf.

 5. Femke dec 1, 2021

  Beste Chris,

  Ik ga eventjes vervelend zijn maar bbno$ spreek je uit als baby no money en het is niet richbrain maar richbrian. Het is overigens ook geen Britse rap. Ben niet boos maar wel een beetje teleurgesteld. Verder weer van de aflevering genoten hoor

  Groetjes!