Een aflevering vol ellende, we zeggen het maar eerlijk! We praten over schade, want een hoop leed passeerde deze week de revue. Domien kijkt beteuterd naar zijn slaapkamer, Chris ziet z’n kleine poezenvriend in het ziekenhuis. Een lach en een traan, net als in het echte leven.

Deze aflevering bevat een commerciële samenwerking met HelloFresh.

Word Vriend van de Show

Er is een plek voor nóg meer Man man man, de podcast. Bij Vriend van de Show vind je alle reguliere afleveringen (zoals je gewend bent), maar krijg je als Vriend ook extra content. En dat voor maar € 4,50 per maand! Dat is minder dan de prijs van een medium Big Mac-menu en nog lekkerder ook. Word ook Vriend!

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 3 reacties op “S07E09: Schade

 1. Arme Chris.

 2. Mies Fonie dec 2, 2021

  Dag heren,
  Zouden jullie aub nooit meer kunnen eten tijdens de podcast? Ik voel de natte smakmonden door de compressie heen.
  Groet,
  Mies Fonie

 3. Sanne dec 2, 2021

  Lieve Chris, Bas en Domien
  Wat doen jullie me aan, ik luister altijd jullie podcast op werk, voornamelijk wanneer ik mijn administratie aan het bijwerken ben, maar elke keer ben ik weer tranen met tuiten aan het huilen omdat jullie verhalen af en toe zo hard aangrijpen op de emotie (lachen of huilen).
  Ik ben het eens met Chris en Domien, als je een beestje hebt, je doet er echt absoluut alles voor. Op dit moment heb ik alleen een konijn, mijn kleine koning Oreo. Maar ik zou mijn hele hebben en houden, zelfs mijn organen, voor het beestje kunnen geven als het nodig is.
  Veel sterkte Chris, zeker nu met alle onzekerheid. Geniet van elk moment dat je met Japie hebt.

  En ik wil nog even zeggen dat ik ondanks de misschien af en toe wat twijfelachtige acties, jullie echt wel gouden mannen zijn 🙂

  Groetjes!
  Sanne