De laatste aflevering van het seizoen! Met bijzonder nieuws, want het is om meerdere redenen ‘de laatste’. We praten over onze laatste mobiele berichten, de laatste keer huilen en ons laatste gênante moment.

De komende maanden gaan we er even tussenuit en nadenken over mooie nieuwe dingen! Er liggen al een hoop ideeën op de plank en we zijn sneller terug dan je denkt. Op een andere manier, maar hopelijk net zo gezellig als altijd. Je bent nog niet van ons af!

Deze aflevering bevat een commerciële samenwerking met HelloFresh.

Word Vriend van de Show

Er is een plek voor nóg meer Man man man, de podcast, ook tijdens onze winterslaap. Bij Vriend van de Show vind je alle reguliere afleveringen (zoals je gewend bent), maar krijg je als Vriend ook extra content. En dat voor maar € 4,50 per maand! Dat is minder dan de prijs van een medium Big Mac-menu en nog lekkerder ook. Word ook Vriend!

Reageer

Je mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Yay, al 5 reacties op “S07E10: De laatste

 1. Och mannen, dit vind ik toch triest nieuws. Ik heb de afgelopen jaren zo ontzettend van jullie dynamiek genoten. In het begin kon ik jullie stemmen amper uit elkaar houden, maar binnen no time zag ik de geweldige karakteristieke eigenschappen die jullie stuk voor stuk hadden. Jullie zijn prachtige mensen en ik heb nog nooit zo erg uitgekeken naar een nieuwe aflevering van een podcast als bij die van jullie. Ik ga jullie zo ontzettend missen! Ik wens jullie het beste! Wat gaat de tijd toch snel.

 2. Hilda dec 10, 2021

  Even een inhoudelijke reactie 🙂
  Je levensverzekering hoeft niet perse voor de hypotheek te zijn. Je kan gewoon een losse verzekering afsluiten.
  Super leuke podcast! En fijn dat jullie wel doorgaan.
  Groetjes Hilda

 3. Dit is niet waar… Ik woon in Duitsland, heb net pas jullie geweldige podcast ontdekt en nu houden jullie ermee op?? Heb nog niet eens seizoen twee afgerond… De nieuwe podcast better be good en hopelijk gaan jullie dan ook weer op tour, want de mogelijkheid een voorstelling te bezoeken heb ik helaas nog niet gehad. Kijk in elk geval erg uit naar het nieuwe format.

 4. Richard dec 17, 2021

  Bas heeft het goed aangevoeld denk ik. Had een tijd terug al bedacht dat ik de podcast steeds minder leuk vind.
  In het begin kwamen de gesprekken veel spontaner en echter over. De laatste afleveringen voelt het steeds gemaakter en zijn de grapjes en “beledigingen” meer van hetzelfde en minder leuk.

  Was dus sowieso na dit seizoen afgehaakt maar heb nu het idee benieuwd wat ze gaan doen.
  Wellicht leuk om mensen uit te nodigen en daarmee de stellingen door te nemen?

 5. Pothoven jan 9, 2022

  Hé mannen, na het luisteren van een aflevering klussen seizoen 4, gaven jullie aan kleurenblind te zijn.

  Weten jullie dat er zonnebrillen zijn die speciaal om kleurenblindheid op te lossen, voor een gedeelte, misschien iets voor jullie?

  Vriendelijke groet Andrea